1. 151.
    +1
    devam ediyorum

    Beyler geldik Salı günü antrenman progrdıbına. Salı günü yapacağımız antrenman bacak antrenmanı. Bazı fitness sporcuları bacak çalışmazlar. Neden? Çünkü ciksi olmak için vücudun sadece üst bölgesini çalıştırmayı yeterli görürler. Katılmıyorum. Bunları nerede görürseniz eksileyin, gibin belalarını. Bacak çalışacaksınız beyler çünkü vücuttaki en büyük kas grubu bacaklardır. Haliyle vücuda en çok testosteron ve büyüme hormonu salgılatan kas grubu bacaklardır. Bakın bu diğer kas grupları için de önemlidir. Bacak çalışan adamların üst vücut bölgeleri daha hızlı gelişir (kaynak=zütüm).

    Kilo alma sorunu yaşayan zirzopların bacak çalışmama gibi bi lüksü olamaz zaten. En çok kilo bacaktadır beyler. En hızlı kiloyu bacaktan alırsınız. Ayrıca bacak antrenmanı züte de vurur yani zütte de sağlam kas oluşturmuş olursunuz. Kızlara göre erkekte züt çok önemlidir beyler, bunu biliyorsunuz zaten. zütünüz ve baldırlarınız sağlam olmalı bu yüzden, anladınız siz beni. Bu arada kızlar, lütfen erkeklere söylüyorum ama asıl sizin bacak çalışmanız lazım. Misal,

    http://media-cache-ak0.pi...bbae3e21e507f19008bcc.jpg

    Fotoğraf yeterince açıklayıcı olmuştur diye umuyorum ehehe. Bacakları ısıtmadan antrenmana başlamıyoruz, düzgün bir şekilde ısıtıyoruz bacakları beyler, lütfen.
    ···
   tümünü göster