/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +9
    "nedir peki?" dedi. ne nedir dedim. yani birşeyler yapmak istiyorsun, birlikte vakit geçirmek istiyorsun, o zaman sen söyle napalım dedi. ben tekrar saçlarını taramak istiyorum müsaade edersen dedim. romantiğe bağlamış, ona tutulmuş numarası yapıp biraz daha vakit kazanacaktım aklımca. tamam dedi hiç sorgulamadan. ama bu sefer yere çökmedi, tarağı almadı. sadece bana hafif sırtını dönerek (amors) saçlarını arkaya attı ve beklemeye başladı.
    az önce bıraktığımız yerden aldığım tarağı yavaş ve temkinli hareketlerle saçlarının arasında gezdirmeye başladım tekrar. sessizliğin beni gerdiğini anlamış olacak ki benimle halen ilgilendiğini, kırgın olmadığını belirtecek birkaç cümle kurdu. düpedüz beni sakinleştiriyor ve cesaretlenmem için bana fırsat veriyordu.

    neden sonra cesaretimi toplayarak, az önce yaptığı teklifi yerine getirmemiş olmamı gurur meselesi yaptığımı belli edecek şekilde. tamam ama benim dediklerimi yapacaksın dedim aniden tekrar konuyu açarak. ne tamam dedi. seni öpmek istiyorum dedim. ne yapacakmışım dedi. uzan koltuğa dedim. bu sırada halen saçlarını taramaya devam ediyordum.
    bilinçaltımda o uzanırken ben oturuyor pozisyonda olursam kontrol bende olur zannı ile hareket ediyordum sanırım. ya da sadece salak ve ne yapacağını bilmeyen bir abazaydım.
    o koltuğa uzanunca ben de koltuğun yanına yere oturacak ve başlarımızı aynı hizaya getirecek hem de romantik bir hava yaratacaktım.
    ···
   tümünü göster