/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +13
    masaj ilerledikçe omuzlar daha da yumuşuyor bütün gerginlik yok oluyor benim ellerime de daha bir cesaret geliryordu. artık iyiden iyiye ustalıkla yapıyordum bu işi. kendime göre bir ritim bile tutturmuştum. Aynur abla artık hiç konuşmuyor sadece memnuniyetini belirten küçük kısa iniltiler çıkarıyor ya da "evet orası, doğru yeri buldun devam" anlamında "hmm hmm" şeklinde sesler çıkarıyordu. bu arada benim malzeme iyiden iyiye tam niyet pozisyonuna geçmiş, 19 yaşın ve karşıda afetimsi varlığın verdiği enerji ile pantolonumu bir düşman görerek geriniyordu.

    o anda Aynur abla tecrübesini ve şeytanlığını konuşturarak çok ani ve ustaca bir hareketle, karnını yukarı kaldırırken vücudunu geriye doğru atarak iki dizimin arasına gövdesini öyle bir maharetle yerleştirdi ki ellerimin havada kalmasını veya başka bi yöne gitmesini tamamen imkansız hale getirecek şekilde istemeden de olsa iki göğsünü de bir anda avuçlarımın altında bulmama neden oldu.

    sanırım bir 4-5 saniye hiçbirşey yapmadan elime değen diri göğüslerin etkisinden mi yoksa daha fazla madara olmamak için artık kendime bir çeki düzen verebilme umuduyla mı bilinmez ellerimi göğüslerinin üzerinden çekmedim. sonra yine bozuntuya vermemiş olmak için ani hareketler yapmaktan kaçınarak yavaşça geriye doğru çektiğim ellerimle saçlarını toplarmış numarası yaparak bir yandan da "bitti mi istemiyor musun artık masaj" diye sordum.

    Aynur abla yerinden doğrularak ayağa kalktı. yan taraftaki ikili koltuğa geçti. aniden oturarak yana kaydı ve benim sığacağım şekilde bir boşluk açarak eliyle yanındaki boşluğa pıt pıt vurarak "yanıma gelsene" dedi.
    ···
    1. 1.
      0
      devam...
      ···
   tümünü göster