/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3
    Part2

    Aç köpeklerin kemik için mücadele ederken çıkardıkları sesi duymuşsunuzdur, işte o sesin aynısını duymaya başladım. Fatih durun yapmayın diyemeden iki adamda fatihin üzerine atladı. Gömleği kanlı olan hemen fatihin kazağını aralayıp koca bir ısırık aldı, Fatih o an öyle bir haykırdı ki nasıl anlatacağımı bilemedim.
    Etinden et koparılıyormuş gibi bağırıyor dedikleri bu olsa gerek. Fatihin haykırışları, çığlıkları iliklerime kadar işliyor, adamlar gözümün önünde Fatih’i diri diri yiyorlardı orda öylece kalakalmış olanları izliyordum, bir iki saniye sonra acıdan olacak ki Fatih bayıldı, bilemiyorum beklide ölmüştü. Kafamı evime doğru çevirdim ve koştum, ardıma bile bakmadan. Zaten evden fazla uzaklaşmamıştım, anahtarı çabucak çıkarttım apartmanın girişindeki ana kapıyı açıp içeri daldım ve olabildiğince hızlı kapattım biraz sakinleşmiş olmalıyım ki aklıma polisi aramak geldi. Kalan son şarjımı kullanarak aradım polisi ancak, yoktu, yoktu lanet olası sinyal.
    Az ilerde eski sınıf arkadaşım diri diri yeniyor ben ise polisi bile arayamaz durumdayım. Yapabileceğim bir şey var mı diye düşündüm. Kapıyı açıp aralıktan Fatih'in olduğu yöne doğru baktım ne Fatih nede diğer iki adam yoktu ortada, kendime iki sağlam tokat atıp tekrar dışarı baktım, yoktu hiç kimse. Kapıyı açıp dışarı çıkmamla beraber yağmur bir anda bastırdı, Fatihin yatıyor olması gereken yere yavaşça yaklaştım, kan izi yoktu, gerçi olsa da bu sağanak yağmurda iz falan kalmazdı ya. Sağa baktım sola baktım, kendimce etrafta el sallamam gereken kamerayı arıyordum. Yaklaşık 5 dakika bekledim o yağmurun altında ancak ne şakaydı diyen birileri geldi nede kameralar. Girdim eve korkuluklara tutunarak 3. kata çıktım kapıdaki anahtar deliğini bulup kapıyı açtım ve eve girdim.
    ···
   tümünü göster