1. 101.
    +1
    sıkı bir diyet ve disiplinli şekilde spor yani fitness gidersen ki ilk 1 ay çok önemli kesinlikle pes etme hatta yanına bi arkadaş bul tek başına motivasyon ilk zamanlar zor.bu işin %70 i yemek hocam sonrası spor bana kalırsa resimdeki hale gelmen sadece 2,5 sene. başladığında duvar önünde ilk bi foto çekil boydan sonra her 3 ayda bir çekil After Before yapmayı unutma adam ol.

    muhtemelen ilk başladığında kilo vermek üzere gideceksin kışın kilo vermek zordur söyliyim vücut yağ depolar hemen etkisini görmezsin yazın başlamak daha mantıklı

    ilk 2 hafta adaptasyon programı verirler sende bi diyetisyene gideceksin bu arada yemek programı çıkartılacak ilk başlar olmayacakmış gibi gelen bazı an lar olacak onlardan ilk 3 ünü atlatırsan yürür gidersin zaten bir süre sonra besinler üzerine kitap yazacak hale geleceksin.2 haftadan sonra kardiyo programı verirler sonra kardiyo+ağırlık progrdıbına geçersin daha hızlı kilo vererek aynı zamanda kasların büyümesine yardımcı olur. bitkisel ilaç vs ben her türlü toza ilaca karşıyım hocam böyle bişey yok olsa herkes kullanır kimse spora gitmez vücudun savunmasınıda kırıyor bu ilaçların illakifaydalı yönleri vardır ama yan etkileride ileride hastalıklara yol açıyor kesin. Vitamin fln kullanabilirsin belki.
    ···
    1. 1.
      0
      eline sağlık hocam
      ···
   tümünü göster