/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +65 -137
    inim inim inletiyordu bir zamanlar. Bir erkek olarak bu utanç ve pisliği hep üzerimde taşıdım beyler 14 yaşında uğradığım tecavüz sonrası, intihara teşebbüs etmiş ve babacan bir herif tarafından kurtarılmıştım.

    Devam ediorum Elimde hali hazırda up uzun bir part var kör oldum yazmayın diye atmıyorum kendinizi belli edin seriden partlar gelecek. 2-3 kişi yeter de artar bile kalabalık olunca taku cıkıyor.

    Özet: Gay eroin bağımlısı abim bana tecavüz etti erkekliğimi bozdu.

    Edit: 4 cugu neden tecavüze ugradık tecavüz mü ettik sanki.

    Edit2: Aynı başlığı yanlış hatırlamıyorsam 5 sene önce falan açmıştım bu 3 sayfalık hikayede 12 sayfa olmustu ilgi eskisi kadar yok ama olsun heralde hatırlıyanlar okumuyor.

    Edit3: Sonunda orjinal başlıgımın linkini buldum panpalarım. ama buralarda mobil yazdığım için kısa ve biraz dandik partlar. (bkz: zavallı gibilmiş umutsuz hayatımı anlatıyorum) Arkadaşlar wattpad'ın bu hikayeymi çalmış olduğunu fark ettim bu arada. Ben incide 2012 yılında açtım adam 2015 yılında wattpad'a yazmış. Siber suçlara başvuracağım ayrıca wattpad'den kopyalanmıştır diyen bi mal var salak salak link atmış sağa sola giblemeyin.
    ···
   tümünü göster