/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +22
    Beyler ilk entry'i şukulayın lütfen daha geniş bir kitleye ulaşsın. Sıkmayacak akıcı güzel bir hikaye benim nezlimde. Neyse devam;
    ilk katıldığım görev, bir gece pususu idi, gözetlemekte olduğumuz bir köye üç tane terörist girmişti, havanın aydınlanmasıyla beraber arama yapmak için köye girdik. Elimize hiçbir şey geçmemiş, (korkudan olsa gerek) köylüler teröristleri gizlemişlerdi. Fakat yaptığımız aramalar sonucunda bir evin altına yapılmış gizli bir bölmede üç adet kaleşnikof, bir adet tabanca ve çok sayıda mühimmat ele geçirdik. Yaptığımız sorgulamaya rağmen ağızlarından bir kelime alamamıştık.
    Sonraki günlerde sık aralıklarla yol emniyeti görevine çıkıyor, Tokağaç adlı bir köye gidiyorduk. Nedense her defasında bu bölgede sıcak temasa giriyorduk. Bir defasında bizimle göreve çıkan korucuların bile, çatışma esnasında bize ateş ettiklerini tespit ettik. Bizim Bölük Alay'ın en iyi bölüklerinden biriydi, yol emniyetleri ve operasyonlara katılıyor, bölgeye operasyonlar için gelen diğer birliklere öncü olarak göreve gidiyorduk.
    ···
   tümünü göster