/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +20
    Güzel ve çabuk bir şekilde geçen izinden sonra ailemle ve dostlarımla vedalaşıp, istanbul'a gidecek, oradan da uçakla Van'a geçtim. Buradaki toplanma bölgesinde birkaç gün kaldıktan sonra, askeri konvoyla Hakkari'ye doğru hareket ettik. Yüksekova'ya vardığımızda duyduğumuz ilk sözler yine nasihat olmuştu, bizi içtima alanına toplayan komutanlarımız;
    - Arkadaşlar bundan sonra burası evinizdir, her zaman birbirimize destek olarak, kardeş gibi geçinip tek vücut olacağız, diye güzel bir nutuk atmışlardı.
    Bizleri timlerimize göre kalacağımız koğuşlara yerleştirdiler. Buradaki misafirliğimiz sadece bir gece sürmüş, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kendimizi eğitim alanında bulmuştuk, sesimiz dağlarda yankılanıyordu. Takip eden günlerde acemi birliğinde aldığımız eğitimin hafif bile kaldığını, burada tam bir savaş eğitimi verildiğini gördük. Her gün sıkı bir eğitim yapıyor, çevremizde bulunan dağlara doğru intikale çıkıyorduk. Timdeki herkes bütün silahları kullanmayı, ayrıca tüm özelliklerini ve bakımını öğreniyordu. Bu eğitimlerimiz üç ay kadar sürmüş, eğitim sonunda artık operasyonlara katılacak seviyeye gelmiştik.
    ···
   tümünü göster