/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +100 -4
    Evet beyler beni anlattığım hikayemden tanıyanınız vardır. Tanımayanda inşallah bu başlıkla tanır.Özelden gelen bir kaç mesaj sebebiyle açtım bu başlığı. Biraz kendimden bahsedeyim öncelikle hayatta pek şanslı sayılmam. Büyük sıkıntılar çektim ama bir şekilde hayata tekrar tutunmayı başardım. Sıkıntılı bir ilişki atlattım. Sporu bir ara bıraktım Bol alkol yanında sigara tüketmeye başladım. iyice kilo verdim. Arada gidiyordum antremanlara ama kendimi kandırıyordum isteksizdim. Kampüste kimseyle muhabbetim yoktu.

    Açıkçası herkes benden çekiniyordu ne yapacağım belli olmuyordu. Bana yaklaşanları reddediyordum. Daha sonra bunu değiştirmeye karar verdim. Büyük gelişim kaydettim.Şimdi,son ilişkim bittikten sonra uzun süre hiç bir kızla temasa geçmedim. Elini bile tutmadım tabiri caizse.Ama sonra herşey çok değişti. Evet kendimden ödün verdim eskiden yapmayacağım şeyleri yaptım ama pişman değilim.En azından şu hayatta kimseye ihanet etmedim.

    Nihayet başlığı açma sebebime gelirsek, sizlerin hayatını değiştirebilirim. Evet belki bütün gün evde oturuyorsun aşırı asosyalsin yada sosyalsin ama çevrendekiler seni ciddiye almıyor kız arkadaşın olmuyor. Hepsine çözüm getirebilirim. Bunu saçma alfa erkek başlıklarıyla karıştırmayın. Size yaşadığım ilişki tecrübelerini,bir kadına nasıl muamele edilmesi gerektiğini ve sizi sıkmayacak aksine motive edecek şekilde nasıl spor yapıp vücut yapacağınızı hepinize kişiye özel program çıkartacağım. Boyunuzu kilonuzu herşeyinizi sadece size özel şekilde. Kullanacağınız supplementlere kadar. inanın bu konuda tecrübeliyim. Daha sonra diğer konulara geleceğim. Bana katılmak isteyenler buyursun yerini alsın.
    ···
   tümünü göster