/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    Bana sıkıca sarıldı beyler, hiç beklemediğim bir anda vurulmuştum, böyle şeylere alışık değildim genelde insanlar ya benden korkarlardı ya da çekinirlerdi çünkü onlara göre her zaman çok iri olmuştum, 100 kiloya yakındım, 1.90'a yakındım, tüm sınırları zorluyordum, kilolarımın bir kısmı da kastı, eski spor geçmişimden kalan kasların üstüne yağ yaptığım için öküze benziyordum. Bu ufacık kız içimde kayboluyordu ama ona rağmen bir adım bile geri çekilmedi, kokusunu güzelce içime çektim.. Bu sırada kız biraz çırpınmaya başladı bir iki defa göğsüme hafifçe vurdu "Ataa, ben erkek değilim yavaş sarıl bana" dedi. Haklıydı, ben hep erkeklere sarılırdım ve yanlış anlamayın beyler ama sarıldığımda sağlam mı değil mi diye herifi şöyle bir iki sıkardım, eğer bir sıkıntısı varsa hemen falso verirdi eleman, ben de ona göre davranırdım, eğer sırtı ağrıyorsa sevdiğim bir elemansa yük taşıtmaz, çantasını ben taşırdım, eğer sevmediğim bir elemansa ulan kolum koptu çantamı taşı pekekent diye çantamı kitlerdim. Hoş sevmediğin adama niye sarılırsın o da malum. Neyse beyler, ben panikle Ebrar'ı bıraktım tabii. Kız hafifçe güldü, ben de karizmatik Amerikan dizisi yavşağını oynayayım diye, "Ne içindi bu?" diye sordum. Ebrar çevresinde döndü, ellerini hafifçe açıp "Bak Ata kim başkan oldu" dedi. Çevresinde dönerken gözleri bir yere ya da bir şeye takıldı, güzel sohbetimiz o anda kesildi kızcağız "Memnun oldum Ayı" demesiyle birlikte hızlıca koşarak kaçmaya başladı. Noluyoruz dıbına koyim demeden Deniz gelmişti,
    "Deniz, lan"
    "He hayvanoğluhayvan bi sigara ver, hal hatır sor öldüm koşmaktan dıbına koyim, kim olduğunu haber vericem sana insan kardeşinden saklamaz öyle şeyleri kızı söyleyecem sana dedi."
    Beyler kalbim küt küt attı, yeni bir arkadaş kazanmam yetmezmiş gibi belki güzel bir kızla da çıkacaktım, çok sevinmiştim ilk defa hayatımı düzenleyecek iki tane kıza sahip olacaktım, hoşuma gidiyordu. Bundan evvel hayatımı düzenleyen tipler genelde kız kardeşimle annem olduğundan öyle hayvan gibi bir adamın vücudunda sıkışmış çocuk gibiydim, hiç bir gibimden anlamıyordum ama işte korkutucu fizik var ya kendimizce artisttik. Deniz elini omzuma koydu, senin için fazla ufak tefek ama takma kafana bak kanka senle tanışmak isteyen kız -- ikimiz aynı anda ağzımızı açtık ve aynı anda "Ebrar" dedik.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster