1. 601.
    0
    EVET BEYLER BEN DE HAYATIMI DAHA IYI HALE GETIRMEK VE HERSEYDEN ZEVK ALABILMEK ICIN BU ISE GIRISICEM, DUZENLI OLARAK BURAYA ENTRY GIRER GELISMELERI SIZLERLE DE PAYLASIRIM. EVET BENIM KURALLARIM:

    -31 ve ferre izlemek yok. Ilk ay hic 31 yok ertesi aylarda sadece 1 kez 31 cekme sansi taniycam kendime.
    -Gercek bi ihtiyac olmadikca bilgisayara oturmiycam (ki islerimin cogunu telefondan halledebiliyorum)
    -Telefonda, ve sosyal aglarda gecirdigim vakti cokca azalticam. (Normalde gunde 10 saati bulurken yavas yavas azalticam, buna alismak daha zor cunku)
    -Kufur etmeyi cokca azalticam (bi bagimlilik degil ama cok kufur ettigimi farkettim, bunu da biraz duzene soksam iyi olucak)
    -Ayda en az 2 kitap bitirmeye calisacagim (mumkunse basligi yazan abimizin "Kesinlikle okunmasi gereken kitaplar" listesinden)
    -Olabildigince sabah kosularina cikicam, bi yandan evde dumbbell'larla vucudumu sekle sokucam ve zayifliycam (bi yandan kaykayla ugrasiyorum, zayif bi vucut gerekli)
    -Bi ise usensem, sevmesem bile dopamin reseptorleri icin elimden geleni yapicam.
    -Muzigi azaltmak nasil olur bilemedim acikcasi, cunku muzik hayatimin fon muzigi benim icin. Gun icinde 10 saat kadar muzik dinlerim genelde, bagimlilik tarzi da degil tam gercekten severek dinliyorum ama. Hayatimdan bikac gun cikarip nasil olduguna bakicam.
    -Insanlarla daha cok yuz yuze gorusmeye calisicam (sosyallesmek de cabasi).

    BENDEN SIMDILIK BU KADAR BEYLER, AKLIMA GELDIKCE EDITLERIM PRENSIPLERIMI. GUN ICINDE VAKTINIZI DOLDURMAK ICIN YAPTIGINIZ AKTIVITELERI DE BU BASLIGA YAZARSANIZ COK IYI OLUR. BIZ DE ONLARI YAPMAYA CALISIRIZ ELIMIZDEN GELDIGINCE.
    ···
   tümünü göster