/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 176.
    +5 -1
    Beyler biliyorsunuz işte Toros'u (Not plakası 06 JTM 06 değildi) uyuz uyuz 6 saat te gelmişti tabi biz de o arada otelde uyumuştuk yine aynı pozisyon amık yorganlardan yer yatağı kanepelere uzanmak felan işte anlayın amık. Her neyse amık sigaraları yaktık 5 saat sonra uyanınca meyve sularını felan aldırttık Teoyla Meteye yemek söyledik şöyle sanki kutlama var amık.

    Teoyu ilk defa sakin görüyordum. Mete de bana olan kinini sanki birazcıkta olsa atmıştı. Yiyor şakalaşıyor sonunda bitti diye dua ediyorduk. Birkaç saat sonra bir telefon geldi Hocam arıyordu. işte şehir girişine geldiğini bizim yanına gitmemiz gerektiğini felan söylüyordu bizde tamam dedik. Otelden çıkışımızı yaptık hesabın 2 katını ödemiştik. Ne de olsa odalarının anasını gibmistik.

    Neyse birkaç dakikaya hocayı bulmuştuk. Hocaya dedim ya hocam sizin arabayı buraya bırakalım bizimkiyle gideriz dedim. O da kabul etti ama hoca geldiğinde saat dana 12 ye gelmemişti amık aklımız çalışmıyordu ki. Gündüz körü Jandarmanın kollarına kafa atacağımız.
    ···
   tümünü göster