1. 501.
    +4
    @420 dıbına kodumun engelli gerizekalı huur çocuğu, o dedikleriniz yapamıyoruz işte amcık oğlu amcık, insanların içinde rahat edemiyoruz, hep ya şunu yaparsam ya şu yanlışsa ya yanlış bir harekette bulunursam, ya insanlar benim hakkımda böyle böyle düşünürse vs. diye düşünüyoruz, aklımız taktan çıkmıyor.

    ancak antidepresan ilaçlarla bunu ya biraz ya da bayağı geçirebiliriz o kadar, 4 ay ilaç kullandım 3 farklı, hiçte fena değildim o zaman, hatta ilaç alırken ee amk hiçbir fark yok ki eskiden de böyleydim diyordum. sonra ne mi oldu? ilaçları bıraktım zaten iyiyim diyerek ve ilaçları bıraktıktan sonra 2 ay içinde her şey yine tak olmaya başladı, ben antidepresanların bana hiçbir faydası olduğunu düşünmüyordum ama varmış bayağı, insanlarla rahat rahat konuşuyordum, rahatım yerindeydi, gerilmiyordum, her şey tam olarak olmasada normaldi.

    ve bu ay içinde yine gidip antidepresan alıcam, pgibiyatriye tekrar gidicem. bu hastalık sandığınızdan çok ama çok daha kötü. ruhunuzu gibip atar, kendi kendinizi içten içe bitirirsiniz, ruhsal çöküntü başlar, intihar düşünceleri, sinir stres, pgibolojik tüm takları yaşarsınız ister istemez.
    ···
   tümünü göster