1. 1001.
    +1
    The Red Pill evrimsel pgiboloji ve bilimsel bazı gerçeklere dayanan acı gerçeklerle yüzleşmek üzerine kurulu bir akım. Öğreti diyenler var ancak hayır çoğunlukla bilimsel analizler ve bazı adamların tecrübelerine dayanıyor doğru şeyler fazlasıyla var ancak yazı dizisinin bize söyledikleri daha farklı şeyler my7 kendi terimlerini kurmuş yani alfa, beta, omega tanımları kendine göre şekilleniyor. Ayrıca evet trp'de işe yarar bolca şey var ancak my7 alfası hastalıksız mükemmel karakterini tanımlıyor yani çok daha yüce bir kavram trp'nin alfa tanımlaması farklı yani alfa şöyle böyle tartışmaları yersiz.
    mgtow yani kendi yolundan giden erkeklere gelince evlilik, duygusal ilişkiye karşı oluş vs. seviyeleri değişiyor gördüğüm kadarıyla. Yasaların ve toplumun erkekleri kullandığından ve erkek düşmanı olduğundan söz ediyorlar ki çokça haklılar. Bu akımların doğruluk payları yüksek oranda var. Okuyup analiz edebilirsin bence her erkek aile hukukunu bir okumalı mesela eheheh (:
    Ancak öğreti farklı bir yerde ve bizim yolumuz ayrılıyor bu konuda başlık dikkatli okunursa verilmek istenen mesajların, bahsedilen alfa kavrdıbının farklı olduğu görülür. Öyle diyorsun demiyorum bu arada ama bu konu her açıldığında bir not düşesim geliyor.
    ···
   tümünü göster