/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 801.
    +14
    Yazdıklarımı dikkatlice okursanız anlayacağınız şey şudur:
    Neverfap kolay değildir. iradeni kullanmalı, vahşi beynini eğitmelisin. Ona dopamin vermeyerek dopamin reseptörlerini açmalısın. Hayatının merkezine kendini, ideallerini, amaçlarını koymalısın. Kendini kültürel, fiziksel, zihinsel anlamda geliştirmelisin. Hayatın tadını çıkarmalı, kısa vadeli zevkler yerine uzun vadeli zevklerle huzura ermelisin. işin özeti işte bu.

    Merak ettiğiniz konular varsa sorun onları da yanıtlayayım. işin mantık kısmını yavaş yavaş bitiriyoruz. Teknik bilgiler için topluluğa katılın. Forumda onlarca çeviri, blogda onlarca yazı var.

    Sigarayı, alkolü, otu, insanı (bir entryde onu da anlatacağım) bırakıp, kendinizi kitap okumaya, belgesel izlemeye, gezmeye, yeni şeyler keşfetmeye adadığınızda, kendinizi sürekli geliştirdiğinizde ve dünyadaki amacınızı keşfettiğinizde gerçekten yaşayacaksınız.

    Yapmanız gerekenleri yapıp, yapmamanız gerekenleri yapmadığınızda öz saygınız artacak, ders çalışmanız gerektiğinde kızı bırakıp derse yoğunlaştığınızda öz saygınız artacak, ambalajlı gıdaları reddedip, o gofreti yemediğinizde öz saygınız artacak. istemesen de çalıştığında o öz saygın artacak.

    Hayatınızın merkezinde kendiniz olsun.
    ···
    1. 1.
      +1
      YAZ ARTIK AMK
      ···
    2. 2.
      0
      Yazsana aq
      ···
      1. 1.
        0
        yazmıcak kesin
        ···
      2. 2.
        +1
        Ramazan ve Neverfapla ilgili bir başlık açacağım. Bu başlık bitti. Şu sıralar çok yoğunum. Sonrasında yeniden bir başlık gelecek. Bu başlık artık üstlere çıkmıyor.
        ···
      3. 3.
        0
        blogda çok yazı var onları okuyun. onları okuduysanız internetten araştırma yapın. zaten blogu okuduysanız orda verdikleri şeyleri uygularsanız boş kalmazsınız. başlık sahibine yüzlerce kez teşekkür ederim 28. gündeyim, bu illet ve diğer her türlü boş işten kurtulmaya çalışıyorum ( zor olsa da pes etmeyerek).
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster