/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 76.
    +28
    Yolun zorlu olduğunu bilip başlayacaksınız. taksörler nereden geldiğini gördüğü yumrukla düşmezler. Beklemedikleri yumrukla düşerler. ferre izleme isteği duyacaksınız. Mast yapma isteği duyacaksınız. Her ikisini birden isteyeceksiniz. ilk başladığınızda sık sık krize gireceksiniz.

    2016 yılının yaz ayında başlamış 2017nin 26 Mayıs'ına kadar sürekli bozup durmuştum. Kafamı toplayıp 340 güne gelene kadar toplasan 5 kere krize girmemişimdir. Ki bu krizlerin çoğu ilk 2 ayda olur. Sonrasında nadir krize girersiniz. 100 günü geçtiğinizde artık kriz çok seyrekleşir.
    Krize sadece çok fazla tetikleyici görürseniz girersiniz. Bu ileri seviyede tetikleyicilerden etkilenmemeyi gerektirir. (bkz: http://neverfapturkiye.bl...rden-kurtulma-sanati.html)
    ···
    1. 1.
      0
      Hiç kullanmadım hiç kurtarmadım ama ferre ve mastürbasyonu bırakanlar onu da bıraktı. Aynı mantıkla çalışıyor büyük ihtimal
      ···
    2. 2.
      0
      Rezerved
      ···
    3. 3.
      0
      2017 26 mayısta bıraktıysan ramazan vesilesiyle güzel başlangıç yapmışsın. Bu sene 17 mayıs ramazan başlangıcı. Arkadaşlar da umarım kurtulurlar. Sana da kolay gelsin..
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster