/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +44
    Eğer olgun bir düşünce seviyesine gelmediyseniz, size karşı yapılacak her şey sizi daha da alevlendirir. Yapılması gereken sizi serbest bırakmak ve hatalarınızdan ders almanızdır.

    Olgun bir zeka seviyesinde değildim. Ulan mavi önlükle geziyorum ne olgunluğu be ahah. Bu durumu tekrarladım babam bize para vermedikçe çalıp dağıttım dayak yedim. inanamayacağınız dayaklar.

    Komik olan ise dışarda ota taka aağlayan çocuğun dayak yerken ağlamaması. Kafamda kumanda kırdığını hatırlarım. Böyle bir insanın akıl sağlığının bozuk olduğunu anlamak zor değildir.

    Daha fazla sıkmak istemem canınızı. Zıpladık sonuçta. Eğer gereken bir şey olursa dönerim gecmişe.

    Okulun 5. 6. 7. 8. Sınıflarında sürekli ev değiştiren ben. Okullara uyum sağlayamadım. Cumhur hocam işte burda arkamdaki insan olduğunu hissettirdi bana. Tüm konuları biliyordum.

    Bu yillar içerisinde ablam pgiboloji kazandı. Ve beni mutluluğa boğdu. Buna ek olarak evden uzak bir seçim yapması beni şaşırtmadı. Tabi bilmiyor halimi diye düşünerek onu suçlayamadım.

    Hayat 8. Sınıfta beni ankaraya sürükledi. Babamın fabrikası özelleşmiş ve devletin olan ankarada bir fabrikaya geçmemiz gerekmişti.

    Bir ağaçta bastığınız her dal kırılsa üzerinde durabilir misiniz ?
    ···
    1. 1.
      +6
      Gövdesinde sarılırız.
      ···
    2. 2.
      +11
      işte hayat bir ağaç gövdesine sarılmak gibidir. Eğer yeterince kuvvetliyseniz kalabilirsiniz. Ancak inancınızı kaybederseniz düşersiniz
      ···
   tümünü göster