/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 126.
    +45
    Ben, “nerden muhalefet olsam da şu muallakyi rezil etsem” modunda adamın söylediklerini en derinine kadar incelerken, Tanju sanki yıllardır dostmuşuzcasına sürekli yeni bir muhabbet açıyordu. işin acınası tarafıysa adamın sevgilisiyle beraber olmak isteğiyle yanıp tutuşan ben, bir süre sonra muhabbetinden öyle keyif almaya başladım ki, minibüsteki gerginliği, hemen karşımda sessizce içen Seda’yı ve alçak fikirlerimi unutup kendimi adamın karşı konulmaz samimiyetine bırakıverdim. ilk karısını anlattı bana; oğlunu, ikinci karısını ve Seda’yı... Huzurlu bir ses tonuyla başladı, iç çeke çeke:

    -Lisede aynı sınıftaydık biz, ben sınıfın fırlaması, o çalışkan öğrencisiydi. Görsen bi de nasıl tipsizdi dıbına koyim, yüzüne bakılmıyordu kuran çarpsın.

    Lan olaya büyük bir aşkı anlatacakmış gibi girince heyecanlı heyecanlı dinlemeye başlamıştım da, “görsen bi de nasıl tipsizdi dıbına koyim” cümlesini filtreden geçiremedim. ilk eşinden ve oğlundan öyle güzel bahsetmişti ki benim kadar gamsız bir adamı bile duyguladırmıştı. Şimdi üstüne yanındaki iliği, taku anlatıyormuş gibi anlatmasına anlam verememiştim. Nereye, neye bağlayacağını düşünüyordum ama herhangi bir sona bağlanmıyordu. Tamamen bomboş bir muhabbetin içinde üçüncü kişi olarak kalmıştım.
    ···
    1. 1.
      +10
      Her şeyi giberim sıkıntı yok
      ···
   tümünü göster