/i/Spor

  1. 1.
    +1 -2
    takipteyim. kendi durumumu yazayım.; 70 kiloydum ,tel takıldı 60 kiloya düştüm ama yağlar kaldı sadece kilo verdim tahminim kaslar eridi. birde bu aralar kilo aldım 65 kilo oldum. ne yapmalıyım yağları yakmak ve kaslı olmak istiyorum normal olsam oda yeter.
    ···
    1. 1.
      -1
      muhtemelen beslenme hatasi. dedigim gibi beslenirsen cok faydasini gorursun. ayrica sen biraz karacigerine de ozen, uykuna dikkat et ki gece bol bol insulin salgilansin.
      ···
    2. 2.
      0
      karaciğere nasıl özen gösterilir ?
      ···
      1. 1.
        0
        ihtiyacin olan butun vitaminleri almaya calis. internette satilan one a day diye cok basarili bir urun var. erkek ve kadinlar icin ayri tipte. onu deneyebilirsin. ayrica enginar, brokoli gibi kani temizlemeye yardimci olan sebzeler tuketebilirsin. internetten temin edebilecegin spirulina tarzi super besin denen yosun turleri de sindirimi rahatlatip karacigerin yukunu alir. saglikli bi karaciger tembel degildir ve eline gecen yapi maddelerini gerektigi gibi kullanir. mutsuz bi karaciger tembeldir ve daha cok yaglanmaya musaittir.
        ···
      2. 2.
        0
        lan amk cocugu, gibecem artik anani senin. insanlara yanlis bilgiler verip durma. karacigerin gorevi sindirim mi amk. salak salak okuyup ezberledigin bilgilerle burda bi gib biliyor gibi davranma. baska konu olsa gibtir et ne tak yerse yesin bu salak diyecem ama konu saglik amk.

        lan soruyu soran sende mal gibi boyle salak salak sorular sorma. isi adam gibi bilen beslenme uzmani veya doktorlar varken gitmis senden 3 kurus fazla bilen ergeni adam yerine koyup bilgi almaya calisiyorsun. sanada mustehak amk
        ha son olrak, o cok ovdugu takviyelerin kanitlanmis yan etkileri var. bu mali dinleme mk
        ···
   tümünü göster