/i/Tespit

  1. 26.
    +1
    Yav arkadas zaman denen olgu bizim yarattigimiz soyut bi kavram degilmi,big bang te sonuc olarak bir teori yani elle tutulur en ihtimalli teori ama nihayetinde teori. peki big bang ten oncesi ? En onemli soru madde nasil olustu tamam belki kütle çekimi vs fiziksel durumlar ortaya cikti ve enerji maddeye donustu vs.

    heisenberg in belirsizlik ilkesine göre, bir parçacığın momentumu ve konumu aynı anda tam doğrulukla ölçülemez (momentum değişimi = kütle değişimi x hız değişimi). bu durum ne ölçüm aletlerinin yanlışlığı ile ilgilidir ne de deneysel yöntemlerin kalitesine bağlı bir durumdur; tam olarak doğanın kuantum mekaniksel açıklaması içinde dalga özelliklerinin yapısından kaynaklanmaktadır. yani bir atom ve atom altı parçacıkları gözlemlemek için kullandığınız elektron mikroskobu haliyle atom elektronlarının davranışlarını etkileyecek ve kesin bir sonuca asla ulaşılamayacaktır.

    Dunyamiz etrafindaki uzay-zamani eğdiği ve uydularin yorungeden saptığı arastirmalarda kanitlandi bu da coklu dunya yani paralel evren teorisini guclendirdigi bilinmekte.

    Sonuc olarak bu isim sonu metafizik ve parapgibolojiye gidiyor. Kendi fikrimse
    HER SEÇIM KENDI PARARLEL EVRENINI YARATIYOR.

    Sanirim hiclikten var olduk lan.
    ···
   tümünü göster