1. 6626.
    +5
    selam arkadaşlar ..
    nisan aylarıydı zor bir dönemin sonunda artık hayatımda bir şeyleri değiştirmem gerektiğini anlamıştım .. başarılarla dolu ıllarında ardından başarısızlıklarla dolu yılların bir nedeni olmalıydı ki bu başlığa girince bnu görmüş oldum ..

    ilk 1 2 hafta zorda olsa daha dorusu ilk 1 hafta zorda olsa 8 . 9. günlerden sonra yavaş yavaş herşeyi toparlamaya başladım .. kafa ağrıları karşıdmaki insanalrı dinlemezdim meğer insanlığımızı kaybetmişizde haberimiz yok be ..her neyse bir bir yazdım bu başlığa her başarımı dibe battığım dönemden nasıl tekrar yukarı çıktığımı 3 ay önce yüzüme dönüp bakmayan kızların yolda ne yakışıklı çocuk gibi laflarını duymak keyif vericiydi bu kadar değişeceğini bilmiyordum herşeyin keşke dedim önce yapsaydık şu işi .. bu başlığa yazmış olduğum her entryde ayrı mutlu oldum her başarıda daha fazla motivasyon buldum kendimde ..bu süreçte o kadar çok şey yaşadım ki hayatımın heralde en zor ama en güzel geçen aylarıydı yıllardan beri ..

    her neyse bilen bilir şu chaster effect olayı eylülün başından beri 4 5 defa bozdum bu iş iyiye gitmeyecek görüyorum artık 3 gün sabrediyorum ..youtubeye giriyorum yarı çıplak reklam kadınları bozuyorum .. eylülden bu yana maksimum 8 gün sürdü şuan bu entryi girmemdeki sebeb belli az önce gene bozdum ve sıkıntılı bir sürece girdiğimi gördüğüm için bilgisayarı ve telefonu kaldırma kararı alıyorum kısaca teknolojik aletleri kaldırıyorum
    bozmamın sebebleri
    havalar soğudu dışarda kaldığım zaman dilimi azaldı
    nisan dönemi havalar harikaydı geceyekadar eve girmeyip dışardaydım ayrıca haftalık doğa gezisine gidiyordum piknik yürüyüş her gün spora gidiyordum
    şuan havalardan dolayı sportif faaliyetlerim azaldı buda akşama enerjimin daha fazla olması demek oluyor..
    her neyse beyler lafı gevelemenin manası yok bu bilgisayar burda durdukça olmuyor 5-6 ay sabrettik harikulade günler geçirdim bu bilgisayarı bırakın size son stavsiyem bu olacak yani ne tak geliyosa bundan geliyor 1 dakika sonra fişini çekip kaldırıyorum yarında aileme söyliycem kullanılmamak üzere kaldırtacağım allaha emanet olun kendinize iyi bakın ben tekrar eski günlere dönemk istemiyorum bunun için gerekirse katı kurallar uygulamak zorundaym bu hastalıksa tedavisi mikrobu yok etmektir enazından bir süre hepiniz Allaha emanetsiniz ..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster