/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 351.
    +10 -2
    yine o aktivitelerden biriydi. o sıralar nagihan yurt yerine evde kalan nadir arkadaşlarımızdandı ve hep beraber gece onlarda kalma kararı aldık. birlikte akşam yemeği yiyip eğlenecektik. muhtemelen gecede bir şeyler içecektik. bu arada beklemek işe yaramıştı sanırım. çünkü mertte eski haline dönmeye başlamıştı.

    akşam kararlaştırdığımız saatte hep beraber nagihanın evinde buluştuk. biz kızlarla mutfakta yemekleri falan hazırlarken, erkekler oturma odasında sohbet falan ediyor, batak oynuyorlardı.

    yemekleri hazırladıktan sonra hep beraber yemeklerimizi yedik. ve sanırım evdeki herkes yemekten sonra içmeyi bekliyordu. aradan 1 saat geçtikten sonra hep beraber dikdörtgen masanın etrafında toplandık ve herkesin önüne birer şat konuldu. 3 tane tekila almıştık o gece. şatlar doldurulduktan sonra kahkahalar ve eğlence eşliğinde 1 şişeyi bitirmiştik bile.

    böyle birbiri ardı geri kalan 2 şişeyide bitirdik. benim inanılmaz midem bulanıyordu. sanırım en çok ben sarhoş olmuştum. mert ve diğer erkekler dışarı bira almaya çıktılar.
    ···
   tümünü göster