/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +8
    -Bölümünüzü seçtiniz. Sıra şehire geldi. Üniversite seçerken ortdıbına göre seçmeyin arkadaşlar. Öncelik olarak il olsun aklınızdaki. Yaşadığınız şehirdeki üniversitelere öncelik verin. Yani gidipte şuranın kızları güzel buranın gece hayatı güzel gibi şeyleri atın kafanızdan. Yaşadığınız şehirde üniversite okumak bir çok yönden daha avantajlı. Mesela eviniz var ailenizin yanındasınız. Akşam eve geldiğinizde sıcak yemeğiniz var. Cebinize paranızı koyan babanız var. Bildiğiniz bi şehir. arkadaşlarınız ortdıbınız burada daha birsürüü avantajı var.

    Eğer şehir dışında okumayı kafanıza koyduysanız. Öncelik vermeniz gereken şey yine ortam değil. Gideceğiniz şehrin maddi yönü. Eğer ailenizin maddi durumu iyi değilse gidipte istanbulu yazmayın mesela. Maddi yön derken yurt kiraları ev kiralarından tutunda otobüs parasına kadar herşeyi kastediyorum. Ucuz şehirler önceliğiniz olsun.

    Yaşadığınız şehire ulaşımı kolay olmasıda bi nokta. Ailenizin yanına kolayca gidebileceğiniz bi şehiri yazabilirsiniz. Canınız sıkıldığında bi hafta sonu atlayıp gidebileceğiniz bi yer olması iyi olacaktır. Çünkü eğer ailenizden uzakta uzun zaman geçirmemişseniz çok özleyeceksiniz ve bu sizi her yönden etkileyecek. Yani demem o ki yakın şehirleri de göz önünde bulundurun.
    ···
    1. 1.
      0
      çok kötüden kasıt sayısaldan kaç bin panpa
      ···
    2. 2.
      0
      Öyle bi soru sordun ki. Kardeşim belli bi kasıt yok.
      ···
    3. 3.
      +1 -4
      ya ne saçmalıyorsun sen dıbına kodumun çocuğu
      ···
    4. 4.
      +3
      cCc inci sözlük rehberlik servisi cCc
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster