/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +25 -2
    Beyler lys açıklandı tercih heyecanı başladı. Hepinizin içi kıpır kıpır. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıcam. Ekgiblerim yanlışlarım varsa düzeltin.

    - Beyler öncelikle seneye bırakma işini bi bırakın. Eğer çok kötü değilse. Çünkü seneye bıraktığınızda ill baştaki gazla ancak 1 2 ay gidebilirsiniz. Çok fazla boş zamanınız olacak.ve içinizden çalışma isteği gelmiycek. Konulara çalışırken bunu biliyorum diyip geçeceksiniz. Denemelerde yapamayadığınızı gördüğünüzde geri dönme imkanınız oldukça az olucak. Çünkü önünüzde geçen sene yapamadığınız birçok konu gelicek. Ha eğer diyosanızki ben yaparım zaten yapamadığım az yer vardı veya daha iyi bi yere giricem o zaman top sizde.

    Tercih yapacak arkadaşlara gelince

    -Arkadaşlar ilk yapmanız gereken şey hangi bölümü okumak istediğiniz. Eğer kafanızda belli bi bölün yoksa işe hangi bölüm ne iş yapar diye araştırmakla başlayın. internette hepsinin ne iş yaptığı iş imkanları yazıyo. Açıp ferre izleyeceğinize az araştırma yapın geleceğiniz sonuçta. Listeleyin iş imkanlarını. Sonrasında size uyan bölümleri seçin. Seçerken bölümün derslerine bakmayı unutmayın. iş imkanı fazla diye boru gibi bi bölümde boru gibi dersleri almayın sonra. Bakmazsanız ne o okul 4 senede biter nede bittiğinde bi b.ka yarar.

    Edit: beyler sorularınızı başlık altında sorun mesajlara bakamıyorum. Hem diğer arkadaşlarada yardımcı olabiliriz aynı zamanda

    Edit2: Arkadaşlar mezuna bırakmak son çare dedik ama buna tercih yapmadan önce karar vermelisiniz. Eğer tercih yapıpta gitmezseniz gelecek sene puan kesilir. Girme ihtimaliniz düşer. Bu nokta önemli aman dikkat
    ···
   tümünü göster