/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 176.
    +2
    19 yaşında kpssden 95 aldım, torpil olmadığından ola ola emniyette bulaşıkçı oldum amk.

    5.5 sene yıkadım lan 400 öğrenci 150 personel. anasını gibtiğimin yerindeki makina kendini yıkayamıyor. hep elde yıkamak zorundayız. bi de pirinç pilavı buhar kazanında piştiğinden pirinç pilavı pilav değil yağlı un olarak çıktığından makina bunu temizleyemiyordu.

    bu arada inoksan firmasına kafam girsin.

    işe başladım; lan 54-55 kiloyum. 5 kilo yükü kaldırıp taşıyamıyorum. bi de tabldotlar bi ağır; bi de yıkıyorsun bunları. bardağı çatalı kazanları falan...

    gücüm yetmiyordu amk. ben de inat ettim zorladım kendimi. yemek ayırt eden ben her taku yer oldum.

    sabahları 3 çukur tabak kemik sulu çorba (et doğranmış gelmiyordu, koca dana bizim aşçılar tarafından doğranıyordu. o dananın bel kemiği de 2ye bölünüp mercimek kazanına atılırdı) yerdim. diğer 2 öğünde de tabldotları tepeleme doldurup yerdim. az ekmek yedim dediğim gün 4 somun ekmek yiyordum amk.

    8 ay sonunda 72 kiloya çıktım. lan bi vicut yaptım o zaman, aklın hayalin durur. 5 kilo taşıyamayan ben 2. kattaki bulaşıkhaneye 25 kiloluk bulaşık deterjanlarından çifter çifter alıp merdivenleri de çifter çifter çıkar hale gelmiştim.

    alın size vicut yapma formülü alın da kültürlenin. öyle protein tozuyla olmaz bu işler binler.
    ···
    1. 1.
      0
      helal olsun büyük başarı hikayesi panpa :D
      ···
    2. 2.
      0
      neyin başarı hikayesi amk.

      8 senede bi üniversite bitiremedik. işten derslere gitmeme izin vermediler, sırf zütlüğüne. bi de hayatımı giben bi huur oldu o sıra. kıza para yetiştirecem diye işten de istifa edemedim.

      bi de askerlik sıkıntısı oldu, 6 seneden sonra askerlikten muaf olmuyorsun. lan dedim giberler bi daha össye girdim (lys ygs ne amk o derece uzak kalmışım sistemden) aynı mühendizliği bi daha kazandım.

      şansıma buraya da hazırlık sınıfı koydular; hazırlığı bitirdim 83 puanla; başarı diyorsan bi bu var. bi de açıköğretim işletme okuyorum. orası da iyi gidiyor.
      ···
      1. 1.
        +1
        dalgasına yazmıştım panpa başarı hikayesi diye ama hayatta başarılar sana pes etme :D
        ···
      2. 2.
        0
        eyvallah panpa.
        ···
   tümünü göster