1. 251.
    +2 -1
    bir kızdan hoşlandınız. bu kız sizi tanımıyor ve hiç sizi görmemiş olsun. nasıl yakınlık kurarız ve tanışırız peki?

    yapmamanız gereken şey gidip bu kıza seni seviyorum demektir. bunun için çok erken. zaten siz isterseniz tom cruise olun kabul etmez. kızlar elektrik almalı sizin karakterden hoşlanmalıki size evet desin. ayrıca facebook tan kızı eklemeyin sakın gereksiz yere zütü kalkar hüsran olabilirsiniz.

    ilk işimiz bilgi toplama. kızı takip etiyoruz panpalar. nerelerde vakit geçiriyor bunları öğreniyoruz. sahte bir bayan profiliyle facebook hesabı oluşturup kızla konuşuyoruz. kişisel herşeyi öğreniyoruz sevdiği renkler, zevkler, erkekte aradığı şeyler v.s daha sonra 2. aşamaya geçiyoruz.

    2. aşama harekete geçme. diyelim kız bi yerde çalışıyor olsun. çalıştığı yere gidiyoruz panpalar kız bir kıyafetçide çalışsın diyelim. yanına gidip hafif samimi soru soruyoruz. örneğin bu bana nasıl oldu sizce diyerek tebessüm ediyoruz. daha sonra bunun yeşili yok mu en sevdiğim renktir falan diyoruz kızında sevdiği renk yeşil çünkü. ardından sanki sizi bi yerden gördüm falan diyoruz esrarengiz bi havada biraz düşünüp okuduğunuz yeri söylüyorsunuz evet falan diyecektir başlıyonuz ayak üstü tatlı, samimi ve doğal sohbete. incivari tarzı kelime oyunuyla espri yapcam diye salak salak kasmayın kendinizi çok yapmacık durur kızlar öncedende dedim her taka gülerler sadece samimi konuşun samimi sözlere kahkaha atacaklardır kızlar pozitif erkekleri severler genelde. konuşurken göz temasını bırakmayın etrafa sık bakarsanız özellikle arkanıza zırt pırt dönerseniz olmaz. o konuşurken susun dikkatle dinleyin kızlar dinleyen erkekleri sever. yaptığı malca esprilere gülün ve kızın dediklerini onaylayın. muhabbet koyulaşacaktır tam o anda telefonu çıkarın ekrana bakın çok üzgünüm ama gitmem gerek falan diyin tam giderken sakıncası yoksa numaranı alabilir miyim, bende konuşucak samimi birilerini arıyordum karşıma çıkmana çok memnun oldum diyiverin.

    diğer bir tanışma örneğini veriyorum.
    ···
   tümünü göster