1. 451.
    +10
    dudaklarım kasıklarına doğru kaydıkça vajinasının kokusu da gelmeye başladı belliki ıslanmıştı. ve kesinlikle kötü değildi koku. bilmiyorum bana kötü gelmedi en azından..
    çıtıpıtıdan biraz hallice bi kızdı merve. kendine bakardı ve çekiciliğinde fiziğinin etkisi yadsınamazdı.. vajinasının etrafını öpüyordum ve kasıldığını görebiliyordum..
    ama ne kadar yaklaşsamda iç çamaşırını sıyırıp vajinası yalamadım.. henüz vakti değildi. tekrar yukarı çıktım iyiyden iyiye dağılmıştık ikimizde. onun saçının iyice dağılmsı beni iyiden iyiye tahrik ediyordu.
    biraz daha sertleşmişti hamlelerim. bu kez ben davrandım ve yavaşça boxerımı çıkardım. eh ne kadar dikildiğini anlatmama gerek yok heralde. zevkin doruklarında geziyorduk.
    ilk hamleyi ben yaparak onu cesaretlendirmek istedim. ve itiraz hakkı kalmaması gerekirdi. tekrar beline doğru yöneldim sonra daya aşağı ve ve iç çamaşırına. sıra ondaydı. yavaşça sıyırdım tertemizdi vajinası.
    ya o da umuyordu bu birleşmeyi ve hazırlık yaptı ya da her daim bakımlı olduğuydu sebebi. ben ikinciye inandırdım kendimi. iş çamaşını biraz da seri bir şekilde sıyırıp çıkardım.
    kollarım ve belim iyice ağrımaya başlamıştı. ama olsun değerdi.. şu anda ikmizde çırılçıplaktık..
    ···
   tümünü göster