1. 401.
    +5
    dedim ya orada buluşmamız malumun ilanıydı diye. birbirimizin olmaya gelmiştik. içimizde ki aşkın taştığı andaydık. insan belli bir yerden sonra
    aşkını göstermek adına bu yola giriyor yani siz istesenizde istemesenizde giriyorsunuz. neyse.
    bu sarılma safhasından sonra alnından öptüm ve normal bir şekilde sarıldık birbirimize. ikimizinde biraz heyecanlandığını hissedebiliyorum.
    boynu beni cezbediyordu. ve bunları düşündükçe nefes alış verişlerim artıyordu.. biraz çektim kendimi geriye. ama aramızdaki yüzlerimiz arasındaki
    mesafe bir karış kadardı. işte esas kırılma anı buydu. ya orada ona sahip olacaktım ya da bir daha onu görmeyecektim. buna dayanamazdım aşka ve iç güdülerime yenik düştüm..
    yavaşça yaklaştım ve dudağının hafifçe kenarına bir öpücük kondurdum. .
    ama çekmedim dudağımı bir tane de ortasına kondurdum öpücüğü. bu esnada ellerimiz birbirimizin
    sırt ve bel civarında gezinmeye ve muhtemel zevk noktalarını aramaya başlamıştı. artık öpüşmelerimiz daha ateşli ve hızlıydı. bazen dudağını emiyor bazen de daha kenarından öpüyordum.
    bu sırada da ellerim tişörtünün altından sıcak tenini yoklamaya başlamıştı. o da bir taraftan yavaş yavaş giydiğim tişörtü sıyırıyordu..
    bütün bunları hızlıca ve hayvanice değil aksine yavaş yavaş ve zevkini çıkararak maksimum haz alarak yapıyorduk..
    ben tişörtünü iyice sıyırmıştım ama tekrar düşüyordu haliyle ve beklenen hamleyi yapıp yavaşça tişörtünü çıkardım. sadece sütyeni ile kalmıştı.
    ve ben onu hayranlıkla izliyordum.. o da benim tişörtümü çıkardı. artık farklı haz noktalarını bulma zamanı gelmişti. ikimizde deliler gibi ısınmış ve terlemeye başlamıştık.
    boynuna ve kulak hizasına öpücükler konduruyordum. irkilmişti bir anda. bu iyiye işaretti, daha sonra zirvedeyken bu noktaları kullanıp onu kendinden keçirecektim..
    o da elleriyle sortımda ve göbek civarında muhtemel haz noktalarımı keşfediyordu..
    boynundan sonra omuzlarına öpücükler yağdırıyorum nazikçe.. ve yavaşça sütyeninin kopçasını açtım..
    ···
   tümünü göster