1. 376.
    +6
    toplantının başlama saatinden 10-15 dakika sonra otele geri döndüm. lobiye oturup beklemeye başladım. işin açığı kaldıkları odayı sormaya zütüm yemedi. sorsam adam gelip biri sizi sordu diyeceklerdi,
    kıllandırmanın manası yok yani. beklemeye başladım. yarım saat kadar sonra gördüm merveyi. 4-5 metre uzağımdan geçti beni beklemediği için görmemişti belli ki.
    kapıdan çıktı. muhtemelen sıkıldı ve dolaşmaya karar verdi biraz. bende takibe başladım. bazen dükkanlara giriyor bazen sadece camekana bakıyordu.
    biraz daha yaklaştım arkasından. uzaklaşmıştık otelden. kalabalık da artmıştı. bir camekana uzunca süre baktı ve yanındakine de
    bakacağını düşünerek izliyordum. beklediğim gibi oldu dalmıştı camekana. tam zamanıydı. belki liseli aşıklar gibi bir hareketti ama olsun aşkın liseli üniversitesi olmaz,
    arkasına geçip gözlerini kapadım ve hiç sesimi çıkarmadım..
    bir an duraksadı tabi hiç beklemediği bir hamleydi, ellerime dokundu.
    -"hakan" dedi sevinçle.
    +"meleğimm" dedim bende sessizce..

    sarıldık uzun uzun. çok sonraları zihnimde geçmişin kritiğini yaparken benim olduğumu orada nasıl bildi acaba sorusu geldi aklıma.
    ya bi başkası çıksaydım, eski bir arkadaşı vs. ama ellerimden anladı sanırım. aşkla tuttuğu elleri görmese de anlar insan.

    nasıl geldin vs faslından sonra bi kafede oturup hasret giderdik. evliliğinin iyice kötüye gittiğinden falan bahsetti. güzel şeylerden de konuştuk.
    artık ayrılma vaktiydi. ikimizde biliyorduk ki artık bu buluşmalar yetmiyordu. ben onun kokusunu içime uzun uzun çekmek istiyordum doyasıya..
    geçmişte onun yaptığı gibi çıkardım kağıdı ve üzerine kaldığım yerin adresini verdim. nasıl gidileceğini yazdım. bunları söyleyebilirdim ama
    ikimizde çok heyecanlı olduğumuzdan eminim uçar giderdi aklından..
    kocasının toplantı günlerini ve saatlerini öğrendim. ertesi gün kısaymış toplantı ve ondan sonraki gün 12.00 den 17.00 a kadar sürecekmiş. "kaçabilir misin" dedim
    "evet" dedi.
    plan şuydu. iki gün sonra o da başkent öğretmen evine gelecek bir o da tutacak arkadaşınında geleceğini söyleyerek odayı iki kişilik tutacaktı. ben lobiden onu takip edecektim odaya kadar.
    bende aradaki günde bu çarşafları falan ne zamanlar değiştirildiğini vs öğrenecektim işmizi garantiye almak için. her şey hazırdı..
    ~
    iki gün sonra saat: 12.25. merve öğretmen evine girdi.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster