1. 376.
    +5 -1
    bilenler bilir bazı şirketler yazları hem biraz tatil hemde gibtiri taktan yeni gelişmelerini tanıtmak için elemanlarını belli yerlere gönderir. işte antalya, kızılcahamam, trabzon vs vs.
    bunun eşininde o yaz benzer bir durumdan ötürü katılması gerekiyor o toplantılara ve tabi merveyle beraber gidecek. aslında merve bana aralarının bu çocuk meselesinden dolayı
    bozuk olduğunu söylemişti ve gitmek istemediğini ama kabul ettirememiş demekki yazın ankarada olan bu toplantılara katılmak için 1 haftalığına gittiler..
    işin garip tarafı millet tatil beldesinde yapıyor bunun şirketi ankarada yapıyor. ama sonradan öğrendim ki tatil için olanı devamında antalyadaymış. neyse.
    nereye gideceklerini nerede kalacaklarını biliyordum. söylemişti . dayanamadım. hangi aşık dayanabilir ki..
    onu görmeden geçirdiğim günler benim için yok hükmündeydi. ve gitttim.

    güzel bi yer ankara. daha önce geldim ama çok eskidendi. ama hala soğuk bir şehir ama kendi halinde bana benziyo.
    her neyse.. . ben de ankaraya fazla bilmediğim için başkent öğretmen evinde oda tutmuştum. metroya yakınmış zaten kolay buldum.
    normalde bilmiyorum öğretmen olamayanlara oda zor veriliyormuş ama oradakilere rica ettim ücretli öğretmen olduğumu hacettepe üniversitesine konferansa geldiğimi söyledim.
    lan zaten haberlerde duymuştum buraya vekiller falan gelip kalıyomuş bizim neyimiz ekgib amk. neyse odayı tuttum tek kişilik yok dedi iki kişilik bi oda verdi.
    kaldıkları otele gidiyorum.. otelin salonunda toplantının kaçta yapılacağını falan öğrenmem lazım. kocası beni görmüştü bir iki defa da konuşmuşluğumuz vardı beni görürse
    sıçtığımın resmiydi bu yüzden gayet dikkatli hareket ediyordum. ilk defa orada nasıl görüşeceğimizi düşündüm. tel nosunu almadığıma küfrettim tam da zamanıydı amk.
    her ihtimale karşı yanıma kağıt kalem almıştım. programı öğrendim.. başlayana kadar her ihtimale karşı otelin dışında pusuya yatıp bekledim.
    toplantı başlamış olmalı..
    ···
   tümünü göster