1. 201.
    +5 -5
    beyler ancak yazıyorum laptopta. sol kolum uyuştu adiler hızlı yazacam diye.. zaten yorgunluktan geberiyorum. neyse devam.
    bu çeşme bigi yerler tenha olur suyunu dolduran gider yani. bizde girince oraya merve sordu noldu niye duruyoruz diye. bende başta renk vermemek için susadııım dedim. güldü tabi gamzesine kurban olduğum tamam dedi iç de gel hadi.
    gittim bi elimi yüzümü yıkadım hafif gerindim vs. gibtir olup döndüm arabaya. özellikle kenara çekmiştim arabayı zaten. koltuğa oturunca gözlerine baktım mervenin "seni seviyorum ben merve" dedim. ellerimi uzattım tuttu o da"bende" dedi. ikimizinde gözlerinin içi gülüyordu. birbirini seven iki insan konuşmadan sadece bakarak ne kadar çok şey anlatabilir o an yaşadım. bi süre sonra gözlerim dudaklarına kayıyordu gayri ihtiyari. bunlar kaçamak bakışlardı ama yaklaşmaya başlamıştık birbirimize. ve öpüştük. onu öperken hissettiklerimi yazsam o da başlı başına bir hikaye olur heralde. sevgiyle, aşkla öpüyordum başlangıçta. nefes alış verişlerini dinlemek o kadar güzeldi ki dudağındaki o tat hayatım boyunca almadığım bir lezzetti. bir ömür öpebilirdim onu. nefeslerimiz hızlanmaya başlamıştı biraz biraz ve bu başka şehvetlerin bir habercisiydi sadece. ellerini bıraktım hafif te yan oturduğumuz için zorlanarak sol elimi gömleğinin al düğmesine uzattım. gömlek ve üzerine kazak giymişti. alttan iki düğme açtım. elimi tutu hafifçe itti. beni red mi ediyordu yoksa istemem yan cebime koy durumu mu bilemiyorum nefes alış verişlerimize güvendim ve düğmeleri bırakıp elimi açtığım iki düğmeden içeri soktum. yavaş yavaş tenine dokunmak beni de azdırıyordu ama onun ani irkilmeleri ne durumda olduğunu gösteriyordu.
    sıcacık göğüslerine varmıştım. ama sütyeni çin seddi gibi geçit vermiyordu. bense ince dokunuşlarla o kaleye girmeye kararlıydım..
    ···
   tümünü göster