1. 76.
    +17 -4
    bu arada dinleyen yok galiba. olsun ben içimdekini dökeyim en azından rahatlarım.
    okula vardım haliyle gözler onu arıyor cevap bekliyorum. ben topu ona atmıştım ve şimdi taca mı atacak gol mu atacak onun heyecanındayım. birinci ders görmedim ya erken gelip hemen sınıfa gitti ya da benden sonra geldi bilmiyorum. ders anlatıyorum ama resmen kıvranıyorum, huzursuzum. beklediğim melek ikinci teneffüs geldi. hakan hocam iki dakan var mı şu kulüp evraklarında ekgib varmış vs diye bi şeyler zırvaladı ama ben cümlenin sonunu hatırlamıyorum zira o sırada kurduğum hayallerden çıkmaya çalışıyordum. sınıfın dışında elinde dosyalarla bana bakıyordu. ve bende ona tabi meraklı gözlerle.. biraz durdu ve,
    -"ben de" dedi.
    afalladım bir an.farketti.
    +"anlamadım" dedim safça.
    -"ben de" dedi. "yanında olmak beni de mutlu ediyor"

    size şimdi uzun uzun aşkın fizyolojik belirtilerini anlatmak istemem lakin 10 saniye içinde kalbim sanki yerinden çıktı karşımdaki meleği sardı sarmaladı onun kokusunu sindirip tekrar yerine girdi. usain boltun kalp atışlarını yakalayabilirim diye düşündüm. demekki dedim aşk dedikleri kimyasal buymuş.

    ben bütün bunları yaşarken o da beni izliyordu ki ben kendime gelince gülümsedi. utandım ama sevdğim için değil bilmiyorum..
    ···
   tümünü göster