1. 51.
    +6 -7
    geldim beyler. bu arada sazan avi değildir bu kadar ayrıntılı anlatmam zor olurdu. sallamanın da bi adabı vardır. bu gerçek. ve acı..
    devam..
    toplantı salonunda sığacak kadar öğretmen vardı. tepeleme koyuyorlar amk bi daha anlatma derdi olmasın diye. zaten mebin işleri %90 slayt. herneyse. boş yer kıtlığından ötürü arka taraflarla allah affetsin çehre züğürdü bi abimizin yanında 3 koltuk bol yer vardı köşede kaldığından farkedilmeyen, gittim oturdum hemen. öyle sote yerler iyidir toplantılarda seminerlerde. kabak gibi ortada olursanız sunucu vs varsa önce sizi görür uyuyamazsınız, sohbet edemezsiniz. işte hakan abiniz tüm bunları düşündüğünden köşe koltuğa sindi. sinmekle de kalmadım okuldaki konuşmanın getirdiği özgüven ve cesaretle merveye bakınıyorum ki görürsem işaret edicem buraya gel diye. belki iki lafın belini kırarız. biraz sonra kapıda gördüm. sağa sola bakınıyodu, yer mi arıyodu beni mi arıyodu bilmiyorum. o anda zaten işmi şansa bırakmak gibi bir kumara girmedim giremezdim hafifçe elimi kaldırdım benden tarafa bakınca. gülümsedi hafifçe başıyla onayladı, yanındakilere bir şeyler fısıldadı ve yanıma oturdu.
    "hoşgeldin" dedim. bu öyle kuru kuruya söylenmiş bir söz değildi. hoşgeldin demek gönlüme hoşgeldin demekti, gönlümün tüm kapılarını sana açtım manasında bir hoşgeldin demekti bu.
    "hoşbulduk" dedi o daha gülümserken aynı duyguyla..
    ···
   tümünü göster