1. 26.
    0
    bana bak la monçiçi

    kanuni dediğin huur çocuğu mustafayı boğdurmakla kalmadı, onun 10 yaşındaki erkek çocuğunuda boğdurdu. 250 gr am için değer mi lan ? adamlarda din iman yok muallaklik desen almış yürümüş, içki gırla fuhuş gırla. katliamların ucu bucağı yok.
    machievelliyi oku anlarsın. bazı şempanzeler o çağ öyle bir çağ idi falan derler ama zulüm her çağda zulümdür. baskı her çağda baskıdır ve insan her çağda insandır. 2000 sene önceki insanla şimdiki insan aynı insandır. insanın bilgi seviyesinin artması insanın doğasını değiştirmez. yani aslında TAYYiP ile kanuni selim bayezid aynı kişiler baskıcı sömürgeci otoriter. aynı örnekleri avrupada da görebilirsin aynı tarihlerde.

    gelelim isyancı türkmenlere. osmanlı kurulduğunda alevidir bu halil inalcıktan tüm sünniler için gelsin. hatta çoğu kaynak kökenin hristiyan olduğunuda söyler. osmanlı özünü inkar edip yezidin muaviyenin safına geçmiştir sırf güç için. muhafazidin torunlarını öldürenlerle aynı safa çekmiştir bizi. şehit imam hüseyin muaviyeyi halife olarak tanımadığı için öldürülmüş ve ölüme gitmiştir. neyse bunları geç. bende sunni mezhepten bir aileden gelmeme rağmen okudukça osmanlı düşmanlığım artar. ben özgürlükçüyüm. osmanlıyı hiçbir güç sevdiremez bana.

    hadi ortaçağı anladıkk abdülhamidi vahdettini abdülmecidi kısaca 19. ve 20. yüzyılını anlat osmanlının neyi neye kime nasıl peşkeş çektiğini kendi selameti için neleri sattıklarını bir anlatta bizde öğrenelim.
    ···
   tümünü göster