/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    0
    Rezerve bilim kurgu
    ···
  2. 152.
    0
    Rez ayraç 9
    ···
  3. 153.
    0
    Devam et panpa iyi gidiyosun
    ···
  4. 154.
    0
    Ne vardı araçta zencimi?
    ···
  5. 155.
    0
    rez okurum sonra
    ···
  6. 156.
    0
    Rez panpa bekliyoruz
    ···
  7. 157.
    0
    rez~~ (bkz: )
    ···
  8. 158.
    0
    Rezerve
    ···
  9. 159.
    +6
    D:ilk buraya iniş yaptığınızda aracınızda 1000 civarı insan vardı. Biz bir saldırı olarak algılamıştık bunu ancak buraya yaşamak için geldiğinizi sonradan anladık. ilk başta iletişimde sıkıntılar oldu ama sonradan anlaşıldı. Leilisler insanları sevmedi ve köle olmanız için emirler verdi yıllar böyle geçti nüfusunuz çoğaldı gezegene yayıldınız. Leilisler tarafından bu gezegene köle yapıldınız. Gezegeniniz buradan uzak ancak bizim araçlarımızla ulaşım kolay. Bu zamana kadar gezegeninize hiç gitmedik. ilk gelenlerden sonra da başka insan gelmedi zaten.
    B: Peki bizim gezegenimiz yani dünya hala var mı yoksa yok mu oldu bunu biliyormusunuz ?
    D: En son baktığımızda duruyordu ancak uzun zaman oldu araştırmayalı.
    B: Ben merak ediyorum gitmek istiyorum

    Bu konuşmadan sonra çalışma başlatıldı ve dünyayı arayıp bulduk. Hala yok olmamıştı ancak yaşam var mıydı insanlar var mıydı bilmiyorduk. Cresitlerin araçlarıyla gitme kararı aldım. Benimle gelmek isteyen insanlar ve Cresitler vardı. Büyük bir araç seçtik 2000 Cresit 5000 insan Dünya'ya gidicektik. Gereken çalışmalar yapıldı , araç hazırlandı , önlemler alındı. Yola çıkıcaktık çok heyecanlanmıştım. Amcam gelmek istemedi buradaki insanların başında durmak istedi. Daster da benim gibi Dünyayı merak ediyordu. Daster , Ben ve diğerleri araca bindik. Artık herşey hazırdı yola çıkmayı bekliyorduk. Ateşlemeler yapıldı ve araç çalıştı Gezegenden kalktık ve çıkış yaptık. Yolda Daster'la konuştuk o da benim gibi heyecanlıydı. Ne de olsa Dünyada neyle karşılaşacağımızı bilmiyorduk. Yaklaşık 2 gün süre zarfında Dünya görünmüştü. ilk defa görüyordum ve görüntüsü çok güzeldi .
    ···
  10. 160.
    +1
    Leilisleri liseliler diye okuyorum amk
    ···
  11. 161.
    0
    sci-fi güzel rez
    ···
  12. 162.
    +8
    Ne ile karşılaşacağımızı hiç bilmiyordum ama bir an önce dünyaya iniş yapmak istiyordum. Heyecandan ölmek üzereydim. Biraz daha bekleyişten sonra nihayet iniş yaptık. Ukrayna adlı ülkeye inmiştik. Geleceğimizden haberleri olmuş olmalı ki büyük bir kalabalıkla karşılaştık. Yüksek güvenlik önlemleri alınmıştı tabiki de. indikten sonra iletişim kurmaya çalıştık biraz uğraşlar sonucu ileri teknoloji cihazlarımız sayesinde iletişimimizi başarılı şekilde yapmaya başladık. Olayları anlattık onlar da biliyormuş geldiğimiz atalarımızın Leilislerin gezegenine yıllar önce insan gittiğini. iletişim kurmaya çalışmışlar ama Leilisler Dünya ile olan irtibatımızı kesmişler. Bir daha da haber alınamamış bunun sonucunda. Dünyayı gezmeye başladık herkes bizi coşkuyla karşılamıştı. Büyük bir sevinç vardı Dünyada. Bana ve arkadaşlarıma Dünyanın eski fotoğraflarını gösterdiler çok şaşırdım çünkü eski fotoğraflara göre Dünya çok gelişmiş neredeyse geldiğimiz gezegenin teknolojisine ulaşmıştı ancak tabiki de ekgib kaldığı bazı noktalar vardı. Bütün Dünyayı geziyorduk teker teker bütün ülkeleri bütün şehirleri gezmek istiyorduk. 5.6 aylık bir süre sonucunda bütün Dünyayı gezmiştik. Dünyada üst düzeyde barış vardı , eskiden olan savaşlar bitmiş 400 yıldır savaş yapılmıyormuş. Çok değişik hayvanları vardı çok değişik yerler vardı geldiğimiz gezegende hiç görmediğim güzellikte yerler gördüm adeta aşık oldum buraya. Cresitler ile de anlaşma yapıldı Cresit halkı da Dünyaya gelecekti burada yaşamaya başlıyacaktı . 2 gezegen kardeş gibi olmuştu Cresit gezegeninde Cresitler-insanlar , Dünyada insanlar-Cresitler. Çok mutluydum atalarımın geldiği gezegeni görmüştüm , insanların hala varolduğunu öğrendim ve Cresitler ile insanlar arasında ilişki kurmada büyük rol oynadım. 2000 Cresit Dünyaya yerleşmişti burada yaşama kararı verdiler ancak Cresit gezegeniyle iletişim kurduk ve daha çok Cresit gelmek istiyordu insanlar da kabul etti. 20000 kişilik bir araç daha yola çıktı. (10000 Cresit 10000 insan)
    ···
  13. 163.
    0
    Hadi oc
    ···
    1. 1.
      0
      Ulan amk oybirincisi seni 10 15 dk da 2 part attım. Bak bakalım kaç tane şuku var kaç tane entry girilmiş ? Kendi kendime mi yazıcam. Varlığınızı belli edeyim yazayım
      ···
    2. 2.
      0
      Ulan huur cocugu bi ben suku atıyom zaten mk
      ···
  14. 164.
    +7 -1
    Ve artık kimse giblemediğine göre bu yazı burda biter
    ···
    1. 1.
      0
      Devam et be ben okuyom çok iyiydi
      ···
  15. 165.
    0
    Devam et bin
    ···
  16. 166.
    +1
    Güzelmiş valla ellerine sağlık kardeş
    ···
    1. 1.
      0
      Eyvallah panpa sağolasın
      ···
  17. 167.
    +1
    Tutması lazımdı bence bunun
    ···
    1. 1.
      0
      gibtiret panpa belki başka bi hikayemiz tutar belli mi olur
      ···
  18. 168.
    0
    Devam et kardeş lütfen dinleyenlerin hatrına
    ···
  19. 169.
    0
    Okuyorduk panpa
    ···
  20. 170.
    0
    dinleyenler var devam
    ···