1. 376.
    +41
    @324 kardeşim o pgiboloji olayı en taktanı zaten. hakikaten çabuk geçsin gerçektende. ben geldikten sonra helikopter sesine tahammülüm yoktu sinerdim olduğum yere.
    ···
  2. 377.
    0
    reserved
    ···
  3. 378.
    +32 -1
    @328 heralde kardeşim yüzbaşıdan daha uzun süredir asker olan adamlar var aralarında. tecrübe en üst seviyede.
    ···
  4. 379.
    0
    rizerv
    ···
  5. 380.
    0
    reserved.
    ···
  6. 381.
    +3 -56
    http://video.uludagsozluk...v/da%C4%9Flara-gel-75347/ benden sana gelsin, bordo klavyeli kahraman.. ;)
    ···
  7. 382.
    +13
    @326 bendede geldiğimde rüyalarımda askerlik çatışma sesleri amm sirenleri nöbetçiyken. Dostum timm komutanı değildim takımım vardı 8 şehit verdik hepsinin siması hala gözümün önünde
    ···
  8. 383.
    +1
    devam panpa
    ···
  9. 384.
    -5
    okumadım
    ···
  10. 385.
    0
    devam reyiz
    ···
  11. 386.
    0
    devam reyiz
    ···
  12. 387.
    0
    reserved devam ettt
    ···
  13. 388.
    +83 -2
    ardından beyler, kalktık doğru kadıköy reks sinemasına, o dönem bana mı öyle geliyo manyak bir şekilde sinemaya gitme modası vardı, biraz isim yapmış her film full çekiyo amk.

    4 gün boyunca hergün buluştuk. bir seferinde bir öksürük krizine girdi bu kan geldi ağzından ama çok az. diş etim kanadı diş fırçamdan böyle oldu dedi ama kıllandım ben aga.

    ilk o anda kıllandım. yani ama hiç üzerine gitmedim öle bişeyi aklıma bile getirmek istemedim beyler.

    arada bizim kankilerlede buluşuyoruz tabi. ama genelde yağmurlayım. bir kerede kızlı erkekli toplandık. normalde erkekler kalabalık olurdu kızlara göre şimdi 3 kişi kalmışız amk, herkes askerde. 2 tane dallama var böle entel ayağına yatan. kızların yanında ben tabi tipik erkek modeli işte şöle yaptık böle yaptık domuzu tek elle ikiye ayırdım komutana ayar verdim falan yalanın bini bin para ama havamız olmuş bin beşyüz. yağmurda biliyo tabii salladığımı ama oda uyuyo ortama vay aslanım benim yürü kim tutar seni triplerinde, ama o gece sıçtı ağzıma sen kime hava yapıyosun diye, kızlaramı hava yapıyosun sonra o iki dallamaya ilgili olduğunu söyleyince tatlıya bağladık

    son gün sabahtan buluştuk akşam gidiyorum. dershaneye kapısında. sarıldık böle böyle birbirimize. başı omzumda. dedim bu sefer bekleyeceğine eminmisin dedim kısmet askm sen kendini düşün dedi. güldüm bende gene inadına yapıyo diye. öpmek için kaldırdım başını hüngür hüngür ağlıyo.

    dedim ağlama rahat yerdeyim antep e gidiyorum sadece bir süre ayrı kalıcaz dedim, ne yapıyım gitmesen keşke dedi, burada olsan biraz daha. dedim gitmem lazım, elimde olsa bırakırmıyım seni, gidicem gelicem zamanın nası geçtiğini anlamıcaksın bile dedim.

    sarılmaya devam ediyoruz. dedi ben nası derse giricem şimdi, nası ders işlicem bu halde falan, dedim ki bak hiç merak etme, ben seni en ufak boş zamanımda bile arıcam merak etme. sen şimdi gir içeri dersini ver. bende gidip gelicem bu kadar basit dedim.

    zor bela gönderdim, dedim çık hadi daha da zorlaştırmayalım falan. neyse mecbur çıktı tabii ki dersi var bekliyo çocuklar. arkadan bende dolmuşa doğru gitmeye başladım. arkadaşı çiğdemi gördüm oda dershaneye gidiyo dedim böle böle ne olur çıkışta yanlız bırakma biraz kafa dağıtsın, yanına git çok kötü bak sana emanet falan, sağolsun iyi bir kızdı hala görüşürüm, hiç yanlız bırakmadı yağmuru.

    çiğdem deki samimiyeti görünce biraz olsun rahatladım aga bi ferahlık geldi ayrıldım evin yolunu tuttum bende.
    Tümünü Göster
    ···
  14. 389.
    0
    reserved
    ···
  15. 390.
    0
    rezerved bi ara bakarız
    ···
  16. 391.
    +1
    reserved
    ···
  17. 392.
    0
    devam panpa
    ···
  18. 393.
    0
    rezerved
    ···
  19. 394.
    0
    4. sayfaya reserved
    ···
  20. 395.
    0
    reserved panpa
    ···