/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 80.
    0
    Sonu saçma pampa
    ···
  2. 79.
    +2
    Sen maria. Her öldürülen insanın anılarını toplayan sen. Bunu bildiğim için hayatımı yazıp bırakıyorum sana. inan seninle farklı şekilde tanışmayı çok isterdim. Dünyanın daha az kirli olduğu bir çağda. Bedenimi köyüme zütürün ve denize atın. Annemin yanına gidebilirm belki böylelikle.
    Hırsızdan mariaya sevgilerle.
    ···
  3. 78.
    +2
    Ben ömrümün geri kalanında burada olamam maria. Gitmem gerekiyor. Daha fazla ölümü kaldıramam ben.
    Maria şaşırıyor daha da kötüsü sinirleniyor. Onlardan biri olmayı seçiyorsun anlaşılan. Adalet dağıtmaktan vazgeçersen adalet seni yakalar. Kaç kişinin canını aldığını unutma hırsız. ihtiyaron hiç hoşuna gitmeyecek bu.
    Bağırışları ihtiyarın kulağına gitmiş olacak ki yanımıza geldi. Maria bu sefer sakin bir şekilde. Hadi bana dediklerini şimdi tekrar et hırsız.
    Ömrümde ilk defa korkmadan aklımdakiler dökülüyordu ağzımdan. Konuşmam bittiğinde arkamda iki karaltı belirdi. Şahitlerimdi bunlar. ihtiyar ciddi olup olmadığımı sordu. Tek bir kelime etmedim. Sadece kurtulmak istiyorum bundan. O halde dedi ihtiyar seni adaleti dağıtmaktan vazgeçtiğin için kendi bedenini görmekle cezalandırıyorum.
    Bilir misin hırsız kafa bedenden ayrılsa dahi görme ve algılama işlemine birkaç saniye daha devam eder. Bakalım gerçekten de öylemiymiş.
    ihtiyar arkasını dönüm çıkarken beni iki dizimin üzerine çökerttiler. Şimdi karşımda cellatım vardı.
    Onu tanıyordum. Acemi olarak geldiğinde eline küreği tutuşturduğum adam. Şahitlerden biri suçumu ve cezamı yüzüme okumaya başladı. Diğeri de dua ediyor. Cellatı olarak dahil olduğum ritüele şimdi sanığı olarak dahil oluyorum. Hissettiğim tek şey mutluluk. Herşey bitecek artık. Kılıcın yukarıya kalkarken oluşturduğu rüzgarı hissediyorum. Bir de boynumda bir acı. Kendi bedenim gözlerimin önünde şimdi.
    ···
  4. 77.
    +3
    Bu ölüm ilkinden daha derinden yaralamıştı beni. Onun yerinde ben de olabilirdim. Onu o kadar iyi anlamıştım ki.
    Belki inanmazsınız ailemi kaybettikten sonra ilk defa bir ölüme ağlıyordum. Maria geldi yanıma. Ne oldu hırsız neden ağlıyorsun. Hiçbir şey diyemedim.
    Sessizliği bozan gene oydu. Aileme ne olduğunu anlatmamı ister misin.
    Umrumda olmadığı halde anlat der gibi kafamı onaylar şekilde salladım.
    Babam pazarda birşeyler satardı. Annem ise evde bizimle ilgileniyordu. Birgün annemin dizinde yatarken kapımız kırıldı. içeriye girenler annemin karnını deşmişlerdi çoktan. Ne olduğunu anlayamamıştım bile. Beni ise köle olarak zütürdüler yanlarında. Babam nerdedir ne yapar bilmem bile. ihtiyar satın aldı beni. O gün bugündür de buradayım
    ···
  5. 76.
    -1
    Beyler son parti gibtir edin
    FiNAL PARTi
    Sabah gelen maria idi kapıyı kırarak girdi . Gel huur çocuğu dedi. Çok şaşırdım çıkar çıkmaz lejonlar beni kollarında tuttu falakaya yatırdı. Falakaya yatırdılar. Hiç bir şey anlamadım . En son testi gectin dedi maria. Ve ordan tecavüz edilen kızın ablası , maria ve marianin kardeşi geldi . Bu tak anlamadım . ilk önce markanın kardeşi asia soyunmaya başladı hemen memelerini ağzıma verdi daha sonra maria kardeşini soydu . Kardeşini soyduktan sonra panyolunumu indirdi. Ve hemen şişen gibi ne oturdu . Marianin kardeşi alexis te asianin anını parmaklamaya başladı . Daha sonra falakadan çıkardılar üst katta marianin kocası lionel de aramıza katıldı güzel bir gündü en son asia ve alexis ile nikah kiydim. Hayatımı bu iki güzel kadın ile devam ettirdim .
    ···
  6. 75.
    0
    huur maria
    ···
  7. 74.
    0
    Devam devam
    ···
  8. 73.
    0
    Testermis la taşak diye okudum la
    ···
  9. 72.
    +3
    Kendi hatıralarım geldi biran gözümün önüne. O baskılara inanmamıştım ben. Benim ailem cadı değil. Şimdi diyorum keşke ben öldürseydim onları. En azından acı çekmezlerdi. O tecavüzler ve öl öl tezahüratları eşliğinde denize atılmaları.
    ihtiyar suçunu yüzüne okuyor. Pişman değilim diyor tekrar. Annemin cadı olmadığını kanıtladım. Görgü tanığı yok. ihtiyar sanığa bakıyor ve şimdi senin de cadı olmadığını kanıtlamamız gerekiyor. Küllerin buna en güzel kanıt olacak. Çıkıp gidiyor. Kalakalıyorum orada. Kendimi görüyorum onda. Bahçeye çıkarılıyor ve bir ağaca bağlanıyor. Şahitlerden biri tekrar suçunu okuyor. Diğeri de onun için dua ediyor. Elimdeki meşaleyi ayaklarının dibine bırakıyorum. Affet beni dostum affet. Yanarken ağzında birkaç cümle. Çığlıklarına eşlik ediyor. Annemin cadı olmadığını kanıtladım herkese.
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa sen eskiden Havva ile Adem in cennetten çıkarılmasını anlatan bir hikaye yazmıştın,o başlık hâlâ başlık takip listemde var
      ···
  10. 71.
    +4
    Sabah kapım kırılır gibi açıldı. Gelen mariaydı. iyi ölmemişsin hırsız. Kalk haydi mahkeme zamanı.
    Tüm gece uyuyamadığım yetmezmiş gibi kafam çatlayacak gibiydi. Öldürmek ne garip bir duyguydu. Karşındakinin can çekişmesi sana yalvarır gözle bakması. Sanki ben bunu haketmedim der gibi.
    Kalktım ve bir odaya gittim. Bu oda da cinayet işleyenlerin getirildiği odalardı. Sanık annesini öldürmüş. Etrafta cadı olduğu söylentisi o kadar yayılmış ki oğlu bile inanmış. Annesini bir ağaca bağlayıp yakmış. Hiç pişman görünmüyordu. Sadece birkaç kelime söylüyordu. Annem cadı değilmiş. Bunu onlara kanıtladım
    ···
  11. 70.
    0
    Rezervuar
    ···
  12. 69.
    +3
    Odadan çıktığımda üzerimde garip bir his vardı. Ayaklarım kan olmuştu. Üzerimdeki bu pislikten kurtulmam gerekiyordu. Şahitler lejoneri iki kolundan kavramış zütürüyorlardı.
    Maria göründü karşımda. Vicdanın seni bırakmaz hırsız. Sakın işin bittikten sonra tekrar o olayı düşünme. Düşüneceğine adım gibi eminim. Eğer gece kendini öldürmemiş olursan sabah yeni bir mahkeme var. Umarım yarın sağ olarak görüşürüz. Bu arada artık bu malikanede kalacaksın. Artık O koğuşa tekrar gitmene gerek yok
    ···
  13. 68.
    +1
    Bahçe temizlerken hadım etmeye başlayan bi sefil huurla gibi daşşağa kopan bi lejyoner var ve biz hala bu huur maria yı nasıl edip de gibecek diye düşünüyoruz vay amk
    ···
  14. 67.
    0
    Guzel hikaye sardi rezil etme sokmiyim erkekligini
    ···
  15. 66.
    0
    ne amk bitti mi
    ···
  16. 65.
    0
    rezerve
    ···
  17. 64.
    0
    Panpa sardı devam et
    ···
  18. 63.
    0
    Rezervuar
    ···
  19. 62.
    0
    Takipteyim, devam.
    ···
  20. 61.
    0
    Rez aldım devam et lan
    ···