/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +10 -2
    haziran ağustos aylarıydı, saat akşam üstü 10 civarıydı. yazlık bir belde de kalıyordum. tuzlu çekirdek almak üzere migrosun yolunu tutmuştum. market tam kapanmak üzereyken yetiştim. 2 çalışan kalmış gibi görünüyordu markette. "affedersiniz" dedim, "bir ürün alacaktım sadece". bunu dediğim sırada kasanın altından kasiyer gizem ayağa kalktı. "ben henüz kasayı kapamadım, buradan verebilirsiniz" dedi. diğer 2 çalışanın kikirdediklerini duyar gibi oldum. ben reyonlara bakmaya koyuldum, o sırada diğer iki çalışanın gizem ile hoşçakalaşıp ayrıldılar. markette gizemle ben kalmıştım sadece.

    biraz gizemden bahsedeyim. gizem 170 boylarında, 25 yaşlarında, fit gördüğüm en güzel kadınlardan biri. saçlarını hep topuz yapar, araya kalem kordu. gizemi pek tanıyordum, daha önce klagib müşteri-kasiyer sohbetleri dışında bir samimiyetimiz olamamıştı. genelde güler yüzle karşılardı beni ama bunu hiç benden hoşlanıyor olabilmesine yormadım. çünkü çok güzel bir kadındı gizem, benle işi olamazdı.

    reyonlara bakınıyordum, herhalde 1-2 dakika geçti. garip bir şekilde bir türlü çekirdeklerin yerini bulamamıştı. oysa hep aldığım üründü çekirdek. o sırada gizem "yardımcı olabilir miyim?" dedi, kafamı kaldırdım gizemin yanıma gelmiş olduğunu gördüm. aramızda belki bir kol mesafesi boşluk vardı.
    ···
   tümünü göster