1. 6401.
    -1
    aşmam gereken büyük problem var. hem de çok büyük.
    kıza çiçek gönderip jest yaptım. onda bile sıçtım. halbuki güzel sakince ve abartmadan kusura bakma deseydim sorun bitmişti. bildiğin kendi kendime büyüttüm olayı. sonra kıza açıklama yaparken daha da sıçtım. meğerse bilinçaltımda neler neler yatıyormuş hepsini gördüm.
    yazsam buraya destan olur amk. kız "istersen çiçeği geri göndereyim" dedi amk. buna saçmaladın şuan dedim. ve bişeyler diyip bitirdim.
    varya kendimden utanıyorum, meğerse büyük sorunlarım varmış. ve bugün hepsi açığa çıktı. işin iyi tarafı en azından hastalıklarımı gördüm. bunlar bir itiraf olarak anlatıyorum.

    işin tuhaf yanı deli gibi dişi çekiyorum, çoğu dişi deli gibi keserken hatta her dişiden direkt kolayca telefon no alabilirken, o çekim biraz konuşmadan sonra kayboluyor. betalıklarım dökülüyor. ve bu çekim sadece tek gecelik ilişkiye yarıyor -o da bana ters, zina büyük günah-.

    abi küçüklüğümde "Allahım beni yakışıklı yap, söz kızlarla hiç ilişki kurmicam. sadece sevsinler." minvalinde dua etmiştim o dua tuttu galiba amk sjjjsh.

    abi işte bunlar da hep pua saçmalıklarından kaynaklı diyeceğim ama öncesinde de öyleydi. sonrasında pua sıçmıkları da mallıklarıma meze oldu.
    çocukluğum pc başında sap sap metin2'ye dalarak geçti. erkek lisesinde okuduğum için dişi ilişkilerim hiç olmamıştı. bu yüzden büyük sosyal ekgiblerim var.

    ve @Mitchyg yukarıda analiz yeteneğin düşük ya da analiz etmedin şeklinde yorum yapmış. ve çok doğru o.
    hayatımda hep omega/beta dişiler gördüğüm için pek analiz etmiyordum. ve ilk kez omega dişi ile karşılaşınca da analiz etmedim. neyse anlatasım gelmiyor çünkü kendime nefretim artıyor.
    çünkü bu pişmanlıklar artık her aklıma gelince hayat boyu "bu kadar da mal olunmaz amk. nasıl bir dişiye kendini 2 dkda soğutabiliyorsun." şeklinde bir utanç kaynağı olacak.

    sanırım saha görevlerinde yardırmam lazım tekrardan adam akıllı.
    ···
    1. 1.
      0
      zütünü gibtirdiğin cami imdıbına uğra geçer knk.
      ···
    2. 2.
      0
      "çocukluğum pc başında sap sap metin2'ye dalarak geçti. erkek lisesinde okuduğum için dişi ilişkilerim hiç olmamıştı. bu yüzden büyük sosyal ekgiblerim var. "
      Dert etme hepsi kapanır.
      Açıkçası, ilkokulda özendiğim tipler vardı. Ben bir dişiyi severdim ama hep kenarda dururdum. Bunlar her tür fırlamalığı yaparlardı. ilginçtir, o dişi de bana yanaşırdı bir şekilde. Ama benim de tam değildi yani sosyal yeteneklerim, dişiler açısından ekgiblerim vardı ve ilerletemezdim ilişkiyi.
      Belki de sağlıklı olan buydu, o seviyorum dediğim dişinin güvenilmez bir karakter olduğunu anladım başlıktan sonra.
      Hatta başlığı bulana kadar çok gerilemiştim ben, kimseyle konuşamıyordum bile.
      Sonra ister istemez açılıyorsun, anlıyorsun yapmak istediğin şeylerin nasıl yapıldığını ve basit işler olduğunu görünce de yüz çeviriyorsun.
      Sosyal kasların sen kullandıkça gelişecektir.
      Mesela cılız, hiç yememiş/içmemiş, spor yapmamış bir insan "Ben body building yapamam, çocukluğumdan beri yapmadım" demesi ne kadar saçmaysa senin "erkek lisesinde okudum" demen de o kadar saçma. Biz de Galatasaray Lisesi'nde okumadık amk -gassarayın amk xd-.
      Sonradan öğrendik bazı şeyleri. Başlığı bulana kadar, dişiler hep 10 adım ilerdeydi.
      Şu an canın yanıyor farkındayım fakat kasların gelişmesi için önce yıkılmaları gerekir, bu da acıya sebep olur.
      Yani yaşadığın kesinlikle bir deneyim oldu senin için.
      ···
   tümünü göster