/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1 -1
    Okudum haklisin kelimesi kelimesine dogru. O yuzden 2015te gibtir olup gittim bir hafta once kendi evimi aldim. 28 yasindayim sadece 5 sene calisarak. Turkiyedekiler hala don gel ne zaman gelicen diyor. yannan gelirim. En son geldigimde 20 sene yasadigim mahallemde durakta kekonun biri beni gece soymaya calismisti tokadi basinca metrobus yoluna atlayip sener sen gibi kosarak kacti. Kurtulun gidin amk tak var sanki 16 devlet kurulup yikilmis bunca sene. Su an bazi afrika ulkeleri bile TRden huzurlu.
    ···
    1. 1.
      +1
      yol yordam öğret biz de gidelim
      ···
    2. 2.
      0
      Dostum bana kimse bir sey ogretmedi hele ki 18 yasindaki aklimla yaptim hepsini. herkes kendi basinin caresine baksin. Amk entryde bireyci olmak lazim diyoruz :D banane amk baskasindan.
      ···
    3. 3.
      0
      panpa sana pm attım acil dönersen sevinirim
      ···
    4. 4.
      0
      Hani gormuyorum pmde birsey farkli nickten falan mi attin ? Ayrica nesi acil amk :D oluyorsan 112yi ara
      ···
    5. 5.
      +1 -1
      Baba parasıyla yurtdışına gitmiş öğrenci olarak burada kendim gittim diyor bsg amk ötede saçmala
      ···
    6. 6.
      0
      gibtir amk baba parasiymis. Benim babam belediyede isciydi. Millet erasmusta icip gezerken aldigim bursu biriktirdim de okul kaydi oldum yuksek lisansta. Tr de okurken de ufak tefek islerde calisip kyk bursunu da biriktirdim. Pederin tek destegi ucak bileti oldu. Tabi o zaman euro 2-3 civariydi amk bu kadar cilgin degildi
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster