/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +9
    Bıktım bu liberal sosyal devletçilerden

    Azınlıklara bakacaz diye vergi ödemekten yaşayamıyoruz , lanet olsun
    ···
    1. 1.
      +12 -3
      K*rtler iyice takunu çıkardı. Vergilerimizin çoğu antep'deki, Diyarbakır'daki, Mardin'de ki, kilis'deki.. (tüm güneydoğu) + Hatay, adana, Mersin'deki 7 çocuklu esmer hewallere gidiyor.

      Adamları da takdir ediyorum, hem öküz gibi çocuk yapıp 80'lere kadar bir avuç olan nüfuslarını katlayıp ülkeyi kürtleştirdiler (kürtleştirmeye de devam ediyorlar) üstelik yaptıkları çocukları da biz saftirik türkolara baktırıyorlar. Kendi fişimizi bize çektiriyorlar.

      Yine yetmiyor, bu duruma karşı duruş gösteren vatanperverleri de yine saftirik türkolara (Cihangir solcuları, kürtlesen illerin mensupları) ezdirip, sindirtiyorlar AHAHAHSHHSHSHAHA
      ···
      1. 1.
        +2
        Bunu akp yapıyo , akpsiz bi hükümette o yeşilkartlar iptal

        Yoksa azınlıkların bi gücü devlet bize baksın diyemezler akp düşünce
        ···
      2. 2.
        +11 -1
        Panpa inan bana bir gib değişmeyecek. Sosyal medyada çokça görüyorum bu düşünceyi ama gerçekten değişmeyecek. Büyük oyuncu gibi gözükmek istemiyorum ama bizim için planlanan bazı şeyler olduğu gerçekten doğru. Türkiye'yi kürtleştirmek için Özal zamanında başlayıp Türkiye kürtlesene kadar gidecek bir yol haritası çizmişler. Daha da uzatıp sıkmayayım.

        He sen yine beni büyük resimci gibi gör istersen ama tek bir şey söyleyeceğim; Kürtlerin gücünü kim azaltacak? Baykal'ın gidişiyle son 10 senede Kürt/alevi partisi haline gelen CHP mi azaltacak? HDP'nin destek verdiği, seçmeninin en az çeyreğine yakını Kürt olan parti mi yapacak bunu?

        iYiP'den umudum var ama onlar da tek başına iktidar olamadıkları müddetçe yine bu dediğimi basaramazlar.

        Yani bizi dinleyen yok. Gariban türko gitsin inciye takılsın, oyun oynasın, karısını hewallere gibtiren bir cuckold olsun. Bu kadar. 21. Yüzyılda bizlere biçilen hayat bu. Eğer gariban türko bunun dışına çıkarsa faşist ırkçı oç olur.
        ···
      3. 3.
        +2 -1
        Haklısn düzeni değiştirse bi IYIP değiştirebilir ama onunda oyu belli , illa kemalle anlaşmak zorunda kalır
        ···
      4. 4.
        0
        iyipartinin oyu önümüzdeki seçimlerde çok artacak. Genç nesilde bayağı bir sevgi var iyi partiye karşı.Ben şahsen iyipe verecem
        ···
      5. 5.
        0
        Pampa onlara da gitmiyor ki, ya hangi ara geldiği belirsiz suriyeli, paki, afgan ve zencilere gidiyor ya da hükümetin adamlarının kokain parası oluyor hep.
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster