1. 5751.
    0
    Bizim millette ciddi okuduğunu anlayamama problemi var amk. Ya okuduğunu anlamıyorsun ya çarpıtma yapıyorsun, her ikisi de aynı yola çıkıyor. 2 gün önceye kadar hacıya sövmüyor muydun sen amk, sonrasında da "hacıya değil sizin ona bağlanmanıza sövdüm" ayağına yatmıştın. Şimdi de hacıdan alıntı yapıyorsun. Senin amacın doğruyu aramak falan değil, hacıyı 2 satır okudun ve bunu reddetmeye zütün yemedi.
    Az girme olayına gelince, sana burayı pek de sahiplenmediğimi söyledim, yani bu dediklerimden nasıl "ben alfayım, buraya ihtiyacım yok" mentalitesini çıkardın bilmiyorum ama argümanların çocuk eğlendirir cinsten.
    "Gerçekten Hakk'ı umursayana, haklının girdiği 100 entry değil, haksızın girdiği 1 entry batar. Azıcık akıl kırıntınız varsa, ibret alırsınız halinizden."
    Şu laflarını zerre ciddiye alamıyorum, zamanında tcma'ya başlık altında sallama işini düzenli yapıp en sonunda tcma'nın üslubunu kopyalayan heriflere benziyor.
    Bundan sonra sana cevap vermeyeceğim, tüm argümanlarını çürüttüm ve daha fazla seninle oyalanmaya gerek yok. Kendini istediğin gibi kandırabilirsin, hoca sana iftira attı, buradaki kimse doğruyu göremiyor, Hakk'ı arayan birisin vb
    Sana cevap vermeyişim umarım sana örnek olur bu arada .d
    ···
   tümünü göster