1. 5726.
    0
    senin kaçmayıp savaşmaktan kastın buraya 500 entry girip kimseden cevap almamaksa sana daha fazla yazmaya gerek görmüyorum. buraya ikci gibi sayısız dalyannan geldi ve kendi kendine konuştular, senin onlardan tek farkın kendini haklı görmen. O linkteki kimse sana beta damgası vurmamış, vursa bile bu çok da kötü bir olay değil defalarca açıklandı. Bu olayı bir progress bar gibi düşünebilirsin. beta olmak da alfa olmak da bir progress bar'dır. Buraya ara ver dememdeki sebep buraya gelip pgibolojik sorunlarım var bir de siz beni üzüyorsunuz yazman. Madem pgibolojik sorunların var ve stresi kaldıramıyorsun uzaklaşman en iyisi dedim. Başlık, betaların gibik beynini daha da giber. Aynı olay burası için de geçerli.
    "Bunu görüp de `100 entry atmıyorsan sende bir sorun vardır" atmıyorum çünkü ben burayı sahiplenmiyorum, 2 yılda 3-4 defadan fazla girmemişimdir. Sahiplenseydim de 100 entry atmazdım, eğer bir durumu açıklığa kavuşturmak istiyorsan uzun bir entry yazarsın, herkesin içinden geçersin ve haklılığını ispatlarsın. 100 entry atmak seni bir tartışmada çok umursuyor gibi gösterir ve otomatik olarak kaybetmiş olursun. Biraz pua kaynağı oku aq hepsi yazıyor .d
    Şaka bir yana adamlar sana ofansif davranmamış, özellikle hoca dehhani gayet düzgün bir üslupla açıklamış. Eğer bunu kaldıramıyorsan senin sorunun.
    "Buradan her geçen önce bir gereken yere eleştirisini yapmadan, beyler yaptığınız yanlış davranışlarınıza çeki düzen verin demeden beni eleştirmeye başlıyor" Lan senden başkasına sıra mı geliyor aq, 500 entry atmış bu adam ne yazmış diyorum baktığımda aynı şeyler. Madem çok haklısın yaz bir entry, haksız herkesin dıbına koy sonra devam et burada yaptığın şeye.
    Ayrıca demişim ki :"Yazı içinde kullandığım "tartışma", "sindirme", "yenilen" kelimeleri birer metafor bu arada. "
    ulan sırf tartışma-yenilme kelimelerine takılma diye not düşüyoruz inadına onu diyorsun.
    Ayrıca belikebond sen misin aq niye 2 hesapla giriyorsun inciye hey allahım yarabbim
    ···
   tümünü göster