1. 5701.
    +1
    "çünkü betaların gözü önünde özeleştiri yaptığın zaman betanın musallat olma ihtimali var"
    Bizim zamanımızda kardeş, delikanlı adam yapacağını sokak ortasında yapardı. Şaka bir yana sosyal ortamlarda itiraf yapman özeleştiri olarak değil kendini gömme olarak algılanacağından bundan uzak durman lazım kesinlikle. itiraflar için ayna ve burası çok uygun bence.
    Kısacası +1
    ···
    1. 1.
      0
      "çünkü betaların gözü önünde özeleştiri yaptığın zaman betanın musallat olma ihtimali var"

      Burası doğru da ne yani iki beta zırlıyor diye bunu kesecek miyim ?
      Uzak durulmasına ise şiddetle karşıyım.
      Bu aklı avellerin zırlaması bizler için fayda bile.
      Sen itirafını yapman için objektif bakma becerini kullanıp da yanılıyor olmanın getirdiği yıkımı ve sonra da akılla gerçeği aramanın zahmetini çekeceksin de buradaki betalar duracak öyle mi sdklfsklf
      istedikleri kadar yazıp eksileyebilirler.

      Şimdi tcma ne diyor:

      "Altına sıçtın, değil mi ölü adam ?
      Yolculuk nasıldı ha ?
      Değişimi gördün değil mi kanka ?
      Dediğim gibi…
      Alfa…
      Alfa, tüm kuralları değiştiriyor.
      Hissettin onu, değil mi ?
      Betaların ne kadar aşağılık saldırılarda bulunduğunu da gördün…
      Ahahahahaha…"

      Burada itiraflarını edip gerçeği arayarak olaylara objektif bakarak gelen saldırıları göğüslemenin sorumluluğunu tatman lazım.
      Saldırıları göğüsleme derken ise çarpıtmalarla akılla mücadele etmek yani yoksa fakeler ya da 10 20 beta fark etmez , gelip zırlamaları önem ifade etmiyor.

      Ama öncelikle savunacak aklı ve cesareti olanlar için gerçekten hoş bir dönüt yani.

      "Değişmek istemiyor musun ölü adam ?
      Onlar kandırıldığını söylerken, neden bağıramadın bunu onlara ?
      Hahahahaha…
      Betalar nasıl elendi ama ?
      Elendiler ; halen takipteler…
      Ve hayatın boyunca sadece arkandan gelebilecekler.
      Seni vazgeçirmeye çalıştıranlar oldu, değil mi ?
      Seni bıraktığımı mı sandın ölü adam ?
      Ahahahahaha…
      Altına sıçtın, değil mi ?
      Alfa olduğunu göstermek nasıl bir his ?
      Senin ve işgal edilmiş olanı geri almak nasıl bir his ?
      Ahahahahahaha…"

      Bak yani yazıda hak edene hak ettiği de veriliyor. Gerekli motivasyonlar ve amaçlar da serpiştiriliyor. iyi niyetliysen de gelişmenin yolu belli ediliyor. Ha sessiz kalanlar ve iki yüzlüler için ise de ters köşeler de mevcut.
      Mis gibi. Adam özgürlüğünü kullanacak ve savunacak bir başkası da yatacak yada susup pusacak ve finalde ikisi de aynı muameleyi görecek öyle mi ?
      Bu adalete sığmaz aga.
      ···
    2. 2.
      0
      @oriente Kanki therefore sanırım sosyal çevresindeki betaları kastetmiş orada. Şurasını diyorum \"çünkü betaların gözü önünde özeleştiri yaptığın zaman betanın musallat olma ihtimali var\". Çünkü hem burası için buraya itiraf yapmak boş deyip hem de bu yazıyı yazmazdı heral. Sen de burası için söylediğini düşünerek yazdın muhtemelen bu yazıyı. Neyse ben de durumu özetleyeyim.
      itirafı zorunlu çevrendeki insanlara yapmazsın eğer ki itirafı yaptığın kişi seni cidden anlayacak seviyede değilse. O kişi de zaten zorunlu çevre arkadaşı olmaktan çıkar müttefikin olur. Böyle biri varsa kaçırmamak gerek zaten. Onun dışında boş iş çünkü kime neyi anlatıyorsun zorunlu çevrede. Seni dinleyip doğru yorum getirecek/destekleyecek insan orada yok. Boş olması buradan geliyor. Orasını sağ ön pratiği yaptığın, sosyal dinamik antremanı yaptığın bir yer olarak almak lazım. Fazla anlam yükleyip bir şeyler beklememek gerekir zorunlu çevreye diye düşünüyorum. Açıklamayı konu açılmışken genel olarak yazdım yoksa ikiniz de muhtemelen aynı şeyleri düşünüyorsunuz zaten. Eğer ki buraya itiraf yapmak boş veya zorunlu çevreye de itiraf yapılmalı filan diye düşünüyorsanız da \\\'\\\' zorunlu çevrede/sosyal çevre de sağlam adam varsa itiraf, dertleşme yapılır o adam da müttefikin olur ama yoksa da yoktur, orayı zorlamazsın\\\'\\\' şeklinde durum işte. Hatam varsa uyarırsınız.
      ···
    3. 3.
      0
      @oriente kanka adam gerçek hayattaki arkadaşlarına falan itiraflar yapıyormuş galiba, en azından ben öyle anladım. Ayrıca alıntıladığın tcma yazılarının konuyla pek bir alakası yok, konumuz bu arkadaşın gerçek hayattaki ergen arkadaşlarına itiraflar yapması. Anladığım kadarıyla, itirafların buraya yazılmasını doğru buluyorsun, ben de doğru buluyorum. Zaten "itiraflar için ayna ve burası çok uygun bence" demişim. Onun dışında sosyal çevrende itiraf vs. yapmak yanlış, taktiksel oynamak en doğrusudur.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster