/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +16
    Aradan neredeyse 1 yıl geçmişti Bir gün lisedeki hocam çalıştığım markete alışveriş yapmaya gelmişti ve uzun zaman sonra ilk kez onu görmüştüm. Halime acımış olacak ki tatil gününde yanına gitmemi istemişti. hocam beni kan ter içinde elimde meyve kasaları ile gördüğü için utanmış olsam da yine de yanına gittim.
    Babamın durumunu anlattım ama anlattıklarımdan mantıklı bir şey çıkaramadığı için benimle uzun uzun konuştu. Ne de olsa hocamdı ve ona güveniyordum. Başımdan geçen olayları sır ederek bir bir anlattım. Beni öylesine pür dikkat dinledi ki sanki benim göremediğim noktaları görüyor anlayamadığım şeyleri anlıyordu. Bana üzgün gözlerle bakarak, baban define işine mi merak salmıştı dedi. Babamın böyle bir merakı ya da evde bize anlattığı bir olayı olmamıştı ama babamı o gece direkt kapıya gelip alıp gittiklerine göre, her ne kadar tahmin etsem de babamı iyi tanıdığım için böyle bir şeye inanmak gelmiyordu içimden.
    Günlerce çalışırken hep bu olan biteni düşündüm. Jandarma vahşi hayvan saldırısı olabilir diye tutanak tutmuştu ama belki de tüm bu olanlar o gece gelen dörtlüden geriye kalan ve daha sonrasında ortalıkta hiç görünmeyen iki kişi tarafından yapılmıştı. Belki de olan bitenin bütün sorumlusu karanlıkta yüzünü seçemediğim o iki kişiydi. Ölenlerin hiçbiri bizim köyden değildi ve daha önce kimsenin gördüğü tipler de değillerdi.
    ···
    1. 1.
      +9
      Sonra o 4 kişiyi bulup sabaha kadar hunharca gibistik
      ···
   tümünü göster