/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +8
    kanepeye uzandım zaten iyice uyku basmıştı ve hemen uyumuşum. sabah kızların gürültüsüyle uyandım. saat 9 buçuktu. cuma sabahıydı. sözde birlikte kahvaltı edecektik ama neslihan'ın saat 10:00 da dersi varmış. sonra görüşürüz deyip aceleyle çıktı evden. bizde meltem'le kahvaltı yaptık. sallama çay içip, kutunun dibinde kalan zeytinlerden yedik.
    benim dersim öğlenden sonra başlayacaktı. ama öncesinde eve uğrayıp almam yanıma almam gereken şeyler vardı. meltem'in o gün dersi yokmuş. arkadaşlarıyla buluşacakmış.
    akşam görüşür müyüz ? diye sordum. mesaj atarsın konuşuruz yaaa. falan dedi. ve kahvaltıdan sonra kızın yanında ayrıldım. tramway'a binip eve geldim. ders notlarımı yanıma aldım. okula gittim ama kafam hep kızlarda. takılmak hoşuma gitti ama para da yok. mülteci gibi kızların yanına gidemezdim. ders arasında dedemi aramak geldi aklıma. her maaş günü bana 50 tl gönderirdi.
    daha geçen hafta göndermişti. ama ben yine de aradım. paraya ihtiyacım olduğunu söyledim. ilk kez bu şekilde para istiyordum doğrusu. dedemde tam kahveye çıkmak üzereymiş evden.
    tamam ben gönderirim... dedi. sen yeter ki oku falan dedi. duygulandım amk.
    neyse okul çıkışı ziraat kartımı atm'ye takınca hesabımda tam 300 tl para gördüm. kalp atışlarım hızlandı.
    300 tl o dönemde benim için büyük para. aslında bu devirde bile büyük para amk. her neyse.
    hemen meltem'e mesaj attım. işin bitince buluşalım markete gideriz, akşam yemeği için alış veriş yaparız... diye. hemen kabul etti amk.
    ilk önce eve uğradım. sırt çantamı ve bir kaç parça elbise aldım. hafta sonunu kızların yanında geçirmeyi planlıyordum. bizim çocuklar benim heyecanlı halimden kız işi olduğunu anladılar.
    arkadaşını da bana ayarla falan dediler. he he bakarız deyip ayrıldım yanlarından.
    saat 19:00 da köprübaşında meltem'le buluştuk. bim'e gidip; dondurulmuş döner, cola, çikolata, ekmek, paket çay, peynir falan aldık.
    meltem tavuk döner alacaktı ama ben et alalım... dedim. pahalı olmasın sana yaa.. deyince para önemli değil diye şekil yaptım. tabi 300 lirayı kaptık ya amk.
    o sırada neslihan mesaj atmış meltem'e. açlıktan bayılcam neredesiniz ?? yazmış.
    saat 20:00 e yaklaşıyordu eve vardık. neslihan hemen poşetleri aldı elimizden. meltemle mutfağa geçip hazırladılar.
    salonda 37 ekran tüplü tv karşısında yemeğe başladık. sohbet ettikçe yavaş yavaş yakınlaşıyorduk...
    gece devam edicem panpalar.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +2
      meltemi değil neslihanı gib
      ···
      1. 1.
        +1
        Grup olsun şurup olsun diyorum
        ···
      2. 2.
        +3
        yok amk meltemin boyu kısa saçı kıvırcık allah bilir böyle kıvır kıvır koltuk altı kılı falan da vardır bu amk fahişesinin. bir de incide takılıyormuş meşrebini gibtiğimin yitik rezil melun kevaşesi.

        ama bir de neslihana bak. 175 boyunda, fitnessçı ve esmer. rihanna gibi hatun amk. muhtemelen çok pürüssüz bir amı vardır. yazarken kalktı.
        ···
      3. 3.
        0
        Esmermiş pürüssüz olmayabilir
        ···
      4. 4.
        +1
        manken gibi hatun amk işte keyfimi bozma
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster