1. 5401.
    +1 -1
    Ben de kendimle alakalı bir şey söyleyeyim, linkini attığın entrymi atarken içten içe bir onaylanma isteğim vardı yani "ooo haklısın kenqs tam 1 öqreti boysun nassıl da buldun" beklentisinde; bu semptom da disiplinimi bir türlü oturtamamaktan, gevşemekten çıkıyordu; dediğim doğru olsa da bunu yapma motivasyonum tamamen yanlıştı. O dönem attığım diğer entrylerde de bariz bu zaten sürekli bir düşüp kalkma durumu var yani, neyse.

    Benlik bir sıkıntı yok kanka, hatalarını kabul edip kendini iyileştirmeye başlıyorsan da ne güzel senin adına, tanrı güzel düşünüp güzel davrananlarla beraberdir.

    Bu arada, ev ortamındayken disiplini oturtmada sorun yaşıyorsan kütüphane-okuma salonu tarzı yerlere gitmeni öneririm benim taktik bu -hele başkaları da çatır çatır çalışıp işine gücüne bakan tiplerse tadından yenmez-. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Tanrı yardımcın olsun.
    ···
    1. 1.
      -1
      "bu semptom da disiplinimi bir türlü oturtamamaktan, gevşemekten çıkıyordu"
      Yanlış ve haksız yere birilerine yüklenmenden kaynaklanıyor olabilir mi o motivasyon ekgibliği ve amacından uzaklaştığın hissiyatı?
      Yok canım, sen hiç öyle şey yapmazsın.
      Her taku itiraf edersin sen kendine, yapmış olsan bunu da ederdin.
      Devam et kanka...
      ···
   tümünü göster