1. 2776.
    0
    "Yoldan geçen rastgele eleman bile artık anarchst'in ne mal olduğunu okuyabiliyor ancak biz yine de karalayalım bir şeyler."
    Haklısın
    Bu arada dediğim gibi "burada 3-5 kişiyiz gül gibi geçinip gideriz, birbirimizle atışmak yerine birbirimizin ekgiblerini kapatalım" kafasına girdim bir an ama sonra midem adamın entrylerini pek kaldırmadı. Böyle düşünmemin sebebi, sınav senemden çıkmışım,kim ne yaptı bilmiyorum bir baktım ki hoca-pasific-dobain(nickini hatırlayamadım amk) abi herkes birbirine girmiş amk. Bunlar yeni tipler de değil,en az 2-3 yıllıktır belki de.Harbiden ne oldu 1 yılda amk. Hatta anarchst de tanıdık nick amk bayağı.
    edit:bir de şöyle birşey var, mutlak iyi veya mutlak kötü yoktur yani herhangi bir betanın bile iyi özellikleri vardır.Bu adamın "güvendiğim tek kişi sensin" ayaklarını geçersek birkaç sevdiğim özelliği var, totalde sıçıp sıvaması ayrı tabiki.
    edit2:dobain yerine bold muydu amk hoca dehhani ile atışan hatırlayamadım.Ama hangisinin olduğunun bir önemi yok, olayı bilmiyorum ve anlatmak istediğim şey farklı
    ···
   tümünü göster