1. 2751.
    +6
    http://www.incisozluk.com.tr/e/206697862/

    Beyler bu hacı tapıcısı betayı dinlerseniz bir süre sonra siz de taktan hayatınızın bir sonucu olarak buradakileri saptırmaya çalışırsınız. Bu beta tcma’nın değerini anlayamamış ve yine buradakileri saptırma peşinde.

    "Tcma'yı okumaya gerek yok hacı yardır" kafası saçmadır. Dümdüz “Hacıyı okuma tcma yardır” kafası da saçmadır yani bunlar hep -kuran’ı anlama yolunda- öğretide gelişmek için faydalandığımız kaynaklardır o anki seviyene veya ekgib olduğun spesifik konuya göre okumanı yapabilirsin –ha sen daha tcma’nın anlattığı en temel şeyleri bile anlamıyorsan gidip hacı’yı okuman verimsiz olacaktır-. Sen hangi seviyeye geldin ki tcma'nın yazarak ve yazmadan anlattıklarını anladın ve artık okumaya gerek duymuyorsun bakıyorum da burada kardeşlikten kimse yok yani. Yemezler.

    Tcma’nın anlattıkları işin temelidir, zihninizi açar/aklınızı güçlendirir/farkındalığınızı artırır yani içinizdeki sizi uyaran sesin şiddetini yükseltir. En kritik kısım olan aklınızı güçlendirir. Böylece neyin ne olduğunu ayırt edebilirsiniz. Bu direkt yazmadan anlatılanlar ise çok derindir beyler yani bilinçaltından gelen sözle anlatılamayan kısımdır. Tcma'nın olaylara kişilere verdiği tepkilerin; yaptığı seçimlerin altındaki nedenleri kazandığınız ve düzenli olarak güçlendirdiğiniz aklınızla sorgulamak sizi inanılmaz geliştirir yani insanlardaki betalık hallerini yakalamak üzerine olsun olayları içselleştirmek üzerine olsun, düzenli olarak o süreçleri takip etmek demek size bi nevi tcma ile takılma fırsatı da sunar hem aklınız hem alfanız gelişir. Yani tcma’nın yazdıkları off moruq bi müzik acdım ii hisseddim kafasına indirgenemez -bu iş zaten bir iyi hissetme işi değildir. Tcma’nın yazdıklarını anlamak için okursun, sen anladıkça vücudundaki betalıklar dürtülür ve zihnin açıldıkça daha önce sinsi sinsi diplerde saklanan hastalıkların onları yenmen için savaş sahrasına çıkar. Bu sana kötü hissettirir ama bu hastalıkları yendikçe de iyileşir ve güçlenirsin iyi de hissedersin. Ama amaç hiçbir zaman iyi hissetmek değildir, amaç anlamaktır. Hakikati bulmak ve bu hakikat uğrunda mücadele etmektir. Sonuçta iyi hissedersin yani eski halinden kat be kat iyi durumda olursun, kötü bir durumla karşılaşsan bile doğru işi yaptığını bilmenden dolayı içinde bir huzur vardır ama olay bu değildir. Ortamların s2ci boyu olmak süper müthiş alpfa jojuk hissiyatı yaşamak (aslında bu hissiyat bir alphanınki gibi değildir ama o kişi iyi hissettiği için alpha gibi olduğunu düşünecektir yine de sadece bir zandır)-. Hacı’nın yazdıkları ise çok özet olarak tcma’nınkiler üzerine detaylandırma olduğundan önce tcma’nın genel olarak anlaşılması gerekir yoksa hacı’nın anlattıkları havada kalacaktır.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster