/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +1
    Son bir kaç saniyede binlerce şey düşünmüş olabilirim ama hiç biri net olarak neler olacağını yansıtmıyordu. O güzel gözleriyle bana baktı yere baktı tekrar bana baktı. Sanki biraz utanmış bir o kadar da şaşırmıştı.
    -Aslında neden olmasın arkadaşımda hala gelmedi sanırım ekildim dedi. Saçlarını işaret parmağıyla kaşırken.
    +Muhteşem dedim. Ne kadar şaçma bir kelime. Bildiğim ve buraya çok yakın bir kahveci var bayada güzeldir sanada uygunsa oraya gidelim dedim.
    - Olur dedi.
    Yürüyorduk ama konuşamıyorduk. 2 yabancı bir anda bir araya gelirse ne konuşacaklardı ki. Ama onunla yürümek bile benim için yeterliydi. Belki bir daha göremeyecektim onu belki beni konuşma tarzımı zevklerimi hobilerimi sevmeyecekti. Belkide hikayemiz başlamadan bitecekti. Düşünürken varmıştık artık. 2 Amerikano söyledik. Gerçekten amerikano içiyordu. Kahveye karşı takıntım vardı. insanların içtiği yok saçma sapan caramel macchiato gibi şeylerden tiksinirdim. Onlar kahve içmiyor ama kahve içtiğini düşünüyordu. Amerikano söylemesi belki size çok saçma gelicek ama benim için çok önemliydi. insanın karşısına kaç kere çıkardı ki böyle bi insan. Daha konuşmak için çok erkendi sanırım ama benimkisi ilk görüşte aşka çok yakındı. Belkide öyleydi.
    ···
   tümünü göster